Naravna tradicija, način in modrost.

Hydrogel
Vlažilni gel

Vlažilna nega za obraz po moško
Hydrogel
Aktivna sestavina

Planika, »kraljica vrhov«, poznana po svojih številnih blagodejnih lastnostih: je močan antioksidant, ščiti in vlaži. Justov izvleček vsebuje izjemne učinke za kožo, saj ga pridobivamo iz cvetov rastlin, pridelanih v idealnih pogojih v okviru ekoloških nasadov, gojenih posebej za naše potrebe. Cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

Sestava

Pri oblikovanju te sestave si je Justov laboratorij prizadeval k optimalnemu ravnovesju aktivnih sestavin, da bi zagotovili še več vlaženja koži, izpostavljeni draženju in manjšim vnetjem zaradi britja. Glavni zvezdi sestave sta tako izvlečka planike in melise, ki sta izjemna antioksidanta. Poleg tega kombinacija hialuronske kisline in izvlečka ječmena zagotavlja dolgotrajno in ustrezno vlaženje.


Filozofija oblikovanja sestav
Testiranje izdelka

Dermatološko preizkušeno, da koža izdelek dobro prenaša, tudi v primeru preobčutljivosti na nikelj. Izdelek in posamezne sestavine niso preizkušeni na živalih.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.