Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas:

Prihaja božična poezija s 3 težko pričakovanimi Justovimi seti, ki so na voljo samo v teh dneh!

In če se samo udeležite predstavitve, boste prejeli ekskluzivno darilo: koledar Just 2020 za leto čiste poezije!

 

Čakamo vas »Pod srečno zvezdo«!

Pridite in doživite z nami čudovito izkušnjo Justovih božičnih razstav: Justovo praznično vzdušje bo popestrilo nekatere slovenske kraje med 5. in 17. novembrom z edinstveno serijo dogodkov »Pod srečno zvezdo – Božič by Just 2019«. 

Tu boste lahko našli popolne namige za darila za vse vaše najdražje s pomočjo naših svetovalk in svetovalcev in spoznali novosti in priložnosti Justovega sveta … začenši z drobno pozornostjo, ki jo boste prejeli ob vašem prihodu!

Če se želite udeležiti Justove božične razstave, pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca ali nas kontaktirajte po spletu. Se vidimo!

Samo nekaj dni: Set »Vsakodnevna poezija«

Podarite nepogrešljivo Justovo dobro počutje, ki ga lahko imate vedno s seboj s 3 priljubljenimi izdelki v posebnem 30-mililitrskem pakiranju: Krema tea tree, Krema materina dušica, Pedicream krema za noge. Tu pa sta še dva očarljiva izdelka znamke Cruciani: kozmetična torbica in verižica z obeskom štiriperesne deteljice.

Vedno všečno darilo, ki koži zagotavlja ustrezno vsakodnevno pozornost za čudovito zimo!

Samo nekaj dni: Set »Poezija zanj«

Set, oblikovan samo zanj: zaklad energije in svežine za njegovo kožo, v katerem bo užival tako doma kot zdoma. Z dvema nepogrešljivima izdelkoma, ki sta namenjena strogo moškemu spolu: za obraz je tu Vlažilni fluid (30 ml), za telo pa praktični Gel za prhanje in šampon 2 v 1 (100 ml). V setu pa še obojestransko nosljiva kapa iz pletenine in flisa.

Darilo z moškim značajem, da bo zima zares vrhunska.

Samo nekaj dni: Set »Poezija čustev«

Edinstven set združuje dragocena posebna darila za nepozabne praznike: tu so Roll-on proti stresu (5 ml), ki ga imate lahko vedno s sabo, nepogrešljiva Sivkina krema (60 ml) in edinstven Mousse za telo (100 ml) za nov, nežen cvetlični dotik, zraven pa smo priložili roler za masažo kože z dvojnim žadastim valjčkom.

Dragoceno darilo, s katerim boste zagotovo naredili sijajen vtis!

Sodelujte na predstavitvi in …

... prejmite v dar koledar Just 2020!

To je darilo, namenjeno ekskluzivno udeležencem naših predstavitev v tem obdobju: spoznajte takoj njegovih 12 strani, ki bodo krasile vaš dom z izvirnimi cvetličnimi aranžmaji in vas skozi leto spremljale z najlepšimi besedami pesnikov.

Podarite si leto čiste poezije s povsem novim zbirateljskim koledarjem, ki bo olepšal vsak prostor vašega doma … in pohitite: na voljo je samo do porabe zalog

Se vidimo na predstavitvi!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.