Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje v teh dneh …

...prihaja težko pričakovani potovalni set, ki vsej družini obljublja »Čudežno poletje«, v velikem slogu pa se vrača tudi izdelek, ki ga enostavno morate imeti vedno ob sebi – Olje guduči roll on!

Gostite predstavitev in lahko prejmete tudi set za uživanje v poletju "V deželah sonca"!

 

Samo za vas, posebno presenečenje...

Gostite predstavitev ...

... in lahko prejmete dragoceno darilo v zahvalo za gostoljubnost: ekskluzivni set z dvema izdelkoma in čudovito damsko torbico poletne barve! To je super darilo "Očarljiva svežina" zelo koristno in primerno za poletno sezono:
Sadna pena za prhanje (300 ml), izjemoma na voljo le ob tej priložnosti: bogata z izvlečki fige in granatnega jabolka, olivnim oljem in vitaminom E, idealna za nežno čiščenje kože v poletnih mesecih.
Balzam za telo (250 ml), originalen losjon iz švicarske planike in drugih rastlinskih izvlečkov, vode in vitaminov.
Damska torbica v poletni barvi, za ženske ki rade sledijo trendom in za mnoge druge čudovite dogodivščine.
To je darilo katerega ne smete zamuditi, rezervirano je samo za tiste, ki boste v tem kratkem času gostile predstavitev in sledile navodilom svetovalke/ca: Zato, nič čakat, pokličite svojo/ega svetovalko/ca in si svoje super darilo "Očarljiva svežina" zagotovite še danes!

Samo nekaj dni …

Za pravljično poletje je potreben pravi zaveznik za celo družino in tu je Justov set, primeren za potovanja, ki vas z eno samo kozmetično torbico na poti spremlja v znamenju svežine in letos prinaša dve čudoviti novosti:

  • najnovejši par izdelkov za čiščenje in vlaženje, Gel za prhanje malina in meta (75 ml) in Mleko za telo malina in meta (75 ml) … poskusite ju še danes!

  • Nežni šampon (50 ml) s črnim ovsom, vaniljo in vitamini, primeren za vse vrste las;

  • Deo intim® (50 ml) z žitnimi kalčki, kamilico in vitamini za higieno in zaščito intimnih predelov;

  • Infiore vlažilni gel (30 ml) s planiko, vodo iz švicarskih ledenikov in rastlino enantia chlorantha, idealen za poletno nego obraza!

Skrbi glede prtljage so že danes lahko popolnoma odveč: pridite na predstavitev in si zagotovite potovalni set »Čudežno poletje«, ki vas čaka v posebni prodaji! 

Samo nekaj dni …

…  v okviru posebne prodaje se vrača tudi ena zadnjih privlačnih Justovih novosti, ki vas spremlja vsepovsod: Olje guduči roll on. Pridite na predstavitev in poskusite dragoceno mešanico z izvlečkom gudučija in eteričnih olj, ki jo v praktičnem pakiranju roll on lahko imate vedno s seboj: le rahel dotik zadostuje, da se na koži sprosti občutek živahnosti, koncentracije in novega ravnovesja, ki je v obdobju, ko vas vroče poletje dnevno postavlja na preizkušnjo, še kako dobrodošel. Izkoristite priložnost in si izdelek priskrbite še danes: blagodejnosti, ki jih lahko podarite svojemu poletju, vas bodo navdušile!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice