Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas, posebno presenečenje trenutka:

V posebni prodaji vas čaka "Pomlad v švicarskih Alpah" in ne pozabite še na izjemno super darilo »Poletje čudovito kot sonce«!

Samo nekaj dni ...

je na voljo Posebna Prodaja "Pomlad v švicarskih Alpah", ki jo navdihujejo dragocene alpske rastline s katerimi lahko izkusite pomlad in dobro počutje. Za vas imamo dva izjemna predloga:
- popolnoma nova večnamenska Appenzell krema Seneni Drobir (50 ml) Z drobirjem gorskega cvetja, arniko in švicarsko planiko ki kožo nahrani, navlaži in tako vzpostavi ravnovesje kožnega plašča, vsakič ko je to potrebno.
- praktični komplet za ustno higieno z Dnevnim zobnim gelom (30 ml) in Nočno zobno pasto (30 ml), skupaj z Ustno vodo (20 ml) na osnovi ženiklja in švicarske melise. Komplet dopolnjuje zobna ščetka in kozmetična torbica v kombinaciji s škatlo;

Odkrijte posebno prodajo, ki jo navdihuje čista švicarska narava in vas danes pričakuje na predstavitvi!

Gostite predstavitev Just v naslednjih dneh...

... sledite navodilom svoje svetovalke in lahko prejmete super darilo, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja za poletje! Promocija se imenuje "Poletje čudovito kot sonce" katera vsebuje nepogrešljive izdelke za dobrodošlico topli sezoni:
- Mleko za sončenje 30 (250 ml): idealna zaščita za začetek izpostavljanja soncu;
Krema za obraz 30 (50 ml): visoka specifična zaščita za najbolj izpostavljena področja kože;
- Losjon proti mrčesu (75 ml), da poletni večeri postanejo prijetnejši kot kdajkoli prej;
- Brisača za na plažo: v 100% visokokakovostnem bombažu z ročno navezanimi lahkimi in mehkimi žakardi in rese, je idealen spremljevalec za "Poletje čudovito kot sonce"!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.