Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas, posebno presenečenje trenutka:

Nov gel za tuširanje s sredozemskim šarmom!
In če gostite predstavitev lahko prejmete super darilo »Ustvarite svojo mojstrovino«!

Samo nekaj dni ...

... je na voljo absolutna novost, ki poletje obda z sredozemskim čarom!  Gel za prhanje Dišeča lakota in origano vam nudi nežno čiščenje z edinstvenim vonjem ter vas bo ob vsakem prhanju popeljalo »na popotovanje po Sredozemlju«. Poskusite ta dragoceni izdelek z dišečo lakoto in origanom iz Švice, limono, pomarančo, limeto, lavandinom, ki je danes izjemoma na voljo v posebni prodaji!

Vendar to še ni vse: ta izdelek je rezultat pomembnega trajnostnega projekta v korist narave in ljudi. Želite izvedeti več? Na predstavitvi vas čaka popolnoma nov gel za prhanje Dišeča lakota in Origano!

Gostite predstavitev Just v naslednjih dneh in ...

... »ustvarite svojo mojstrovino« s Super darilom po vaši izbiri!

Sledite navodilom vaše svetovalke in lahko boste izbirali med dvema kompletoma izdelkov Just za poletje: komplet za enakomernejšo obarvanost in zaščito kože ali komplet za posebno nego nog in soncu izpostavljene kože. 

- komplet za enakomerno obarvanost in zaščiteno kožo, pripravljen za poletje: Krema Vrtna kreša (100 ml) in Ognjičeva Krema (100 ml);
- komplet za posebno nego nog in soncu izpostavljene kože: Gel za Vene (100 ml) in Gel po sončenju (250 ml);
Poleg tega je vsak od obeh kompletov obogaten s prestižno ročno uro Laville Paris, ki je popolna z vsakim slogom!
Torej, "kaj bi izbrali za vaše dobro počutje in z njim pozdravili poletje"? Odkrijte odgovor takoj s svojim najljubšim super darilom in pomočjo svoje svetovalke!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.