Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

V posebni prodaji velika novost in dva izdelka »must have«,

za gostiteljice pa izjemna promocija super darila po izbiri, da bodo lahko stavile na svojo moč!

Pokličite svojo svetovalko še danes …

... in priskrbite si enega, dva ali tri izjemne izdelke, ki smo jih pri Justu oblikovali, da bi vas z njimi ovili v dobro počutje … doma ali ko ste naokrog! To so izdelki posebne prodaje »Vonj narave«, ki prinaša:

  • Balzam za les (200 ml – 21 €) s cemprinom, čebeljim voskom in oljem semen oljne repice. Velika novost 2020 za nego vašega pohištva, tal in drugih lesenih površin: njegova bogata in koncentrirana sestava v nekaj minutah očisti in lesu podari sijaj in zaščito izjemno prijetnih balzamičnih not;
  • Dezodorant roll-on planika (50 ml – 16 €) s švicarsko planiko. Slovit dezodorant na osnovi izvlečka svežih cvetov s švicarskih planin;
  • Alpski balzam (13 ml – 17 €) s planiko, alpsko vrtnico in encijanom s švicarskih planin. Izvrstno mazilo intenzivnega balzamičnega vonja je nepogrešljivo v prvih hladnih dneh, ki so pred vrati.

Ujemite priložnost in pozdravite jesen ob uživanju blagodejnega »Vonja narave«!

Za gostiteljice Just...

... v teh dneh poteka promocija v zahvalo za vaše gostoljubje, ki vam ponuja izbiro med dvema izjemnima setoma super darila »Vaša moč«! Odločite se namreč lahko, ali boste »stavili« na obraz ali lase, saj boste po zares ugodnih pogojih prejeli set izdelkov Just, na izbiro pa imate:

  • set za obraz Vital Just, ki vsebuje Kremo 24H, Serum in izvrstno CC kremo (30 ml), ki sicer ni na voljo v redni prodaji: je bogata s sestavinami naravnega izvora in idealna za podarjanje enakomernega tena, pa tudi za manjše strateške popravke tekom dneva, skratka, za sijočo kožo in enakomerno polt;

  • set za lase, ki vključuje novi Sprej za lasišče, ki ga velja poskusiti takoj prav za najboljše soočanje z menjavo letnega časa, Negovalni balzam in kar dva šampona po vaši izbiri iz linije izdelkov za lase.

Pokličite svojo svetovalko še danes in izvedeli boste, kako lahko prejmete vaš priljubljen set med dvema ponudbama super darila »Vaša moč«!

Le za kratek čas ...

 

... vam je na voljo nepogrešljiv izdelek za mirno preživljanje časa, predvsem trenutkov izven objema vašega doma: tu je Gel za roke »limited edition« (100 ml – 8 €). Izdelek je na voljo v posebni prodaji le za kratek čas, in sicer v ekskluzivnem pakiranju, ki smo ga oblikovali z namenom, da bi vas v znamenju največje praktičnosti lahko spremljal vsepovsod. Lahko ga imate s seboj čisto ob vsaki priložnosti, zagotavlja vedno pravo mere higiene, hkrati pa vaše roke ovije v kanček nežnosti zaradi vsebnosti izvlečka lipe in eteričnega olja pomaranče, ki poleg tega, da prispevata k čistilnemu učinku, kožo zaščitita in pomirjata.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.