Naravna tradicija, način in modrost.

Vital Just Hidratantni gel

Za intenzivno vlaženje kože na obrazu
Vital Just Hidratantni gel
FUNKCIONALNE SESTAVINE

Planika: »kraljica gora«, poznana po svojih številnih blagodejnih lastnostih: je močan antioksidant, ščiti in vlaži. Justov izvleček vsebuje izjemne učinke za kožo, saj ga pridobivamo iz cvetov rastlin, pridelanih v idealnih pogojih v okviru ekoloških nasadov, gojenih posebej za naše potrebe. Cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

Sestava

Spomladi 2023 je bila formula gelne kreme Vital Just popolnoma spremenjena in je zdaj še učinkovitejša, saj kožo na obrazu "v celoti odžeja". Vsebuje intenzivno vlažilni kompleks z dvema vrstama hialuronske kisline v kombinaciji s posebno sestavino naravnega izvora, ki podpira njeno naravno proizvodnjo v koži. Formula je še bolj vlažilna in zaščitna zaradi sestavin, ki so vodilo nedavnega razvoja linije Vital Just. To sta izvleček planike in eterična voda alpske vrtnice, ki sta tu okrepljena z dvema novima izvlečkoma: indijskim ginsengom za zaščito kože pred modro svetlobo, ki jo oddajajo elektronske naprave, in drobnocvetnim vrbovcem z matirnim učinkom.

Testiranje izdelka

Dermatološko preizkušeno.

Za podrobnosti glej
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.