Naravna tradicija, način in modrost.

Vital Just Dnevna krema
NOVOST

Vsak dan, prenova v boju proti staranju kože
Vital Just Dnevna krema (NOVOST)
FUNKCIONALNE SESTAVINE

Vitalnost redke gorske rastline omogoča intenzivno regeneracijo kože. Iz alpske vrtnice so pridobljene 3 sestavine, ki so osnova več formul Vital Just: iz cvetov eterična voda, iz listov izvleček, iz listnih popkov pa matične celice, odvzete v minimalnih količinah in nato vzgojene v laboratoriju, da ne ogrožajo preživetja rastline.

Sestava

V to formulo Just vključuje dve sestavini, pridobljeni iz alpske vrtnice, eterično vodo in matične celice, bistvene za ciljano delovanje, ki podpira naravno obnovovrhnjice, najbolj zunanje plasti kože , za močnejšo, kompaktnejšo in odpornejšo kožo z manj vidnimi znaki staranja.

Kombinacija izvlečka planike, antioksidativnega vitamina C in kombinacije sončnih filtrov z zaščitnim faktorjem 15  jeosnova za podporonaravnega obnavljanja kože, da ohrani kožno pregrado v najboljšem stanju za obrambo pred okoljskimi dejavniki, odgovornimi za njeno prezgodnje staranje.

Testiranje izdelka

Dermatološko preizkušeno.

Za podrobnosti glej
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.