Naravna tradicija, način in modrost.

Delajte z nami

Postanite svetovalka/svetovalec Just: spoznali boste svet kakovosti in odnosov, dejavnost, ki jo lahko opravljate v skladu s svojimi željami in povsem mirni, saj vam ob strani stoji veliko podjetje. Poskusite! Začeti je lažje, kot si mislite … in videli boste, kakšno zadovoljstvo vam to lahko prinese!

Svetovalke in svetovalci Just: skupina ljudi, ki neprestano raste

Danes je že približno 60.000 ljudi po vsem svetu (v Sloveniji več kot 1.000), ki so se odločili za Just, da bi razvili privlačno, dinamično in poklicno dejavnost z zanimivimi priložnostmi za zaslužek in priznanja. Za izvrstnostjo naših izdelkov je poleg tega še čudovita priložnost biti del trdnega in priznanega podjetja.

Zakaj postati svetovalka/svetovalec Just?

Razlogov je več in ti so lahko različni: priložnost, da povečate svoje prihodke, užitek, da svoj čas namenjate stimulativni dejavnosti, in zadovoljstvo, da lahko prispevate k dobremu počutju ljudi. Strast do naših izdelkov pa ostaja tisto, kar je skupno vsem razlogom.

V središču dragocenega sveta odnosov

Vsaka naša svetovalka/Vsak naš svetovalec je pravi Justov ambasador in s poslušanjem, vpletenostjo ter nasveti spremlja skupino strank, ki z navdušenjem delijo svoje lastne izkušnje o uporabi izdelkov.

Končno: delo in družina v harmoniji!

Gre za prijetno in stimulativno delo, ki vam omogoča, da si svoj dan in obveznosti načrtujete v skladu s svojimi željami in zmožnostmi.

Poznano podjetje in cenjena blagovna znamka

V proizvodnem objektu v švicarskem Walzenhausnu raziskujejo, razvijajo in uresničujejo vse naše izdelke. Njihovo kakovost, za katero stoji več kot 85-letna zgodba,cenijo že milijoni strank po vsem svetu.

Rastite in odkrijte svoj talent

Just vas bo vedno spremljal na vaši poti rasti in z vami delil od orodij prodaje do najučinkovitejših tehnik, ki bodo iz vas naredile pravega strokovnjaka. Tako boste kmalu lahko želi sadove svoje prizadevnosti. Just svojim sodelavcem namenja pozornost in izraža svojo hvaležnost s številnimi priznanji, predvsem pa jim podarja dragocene izkušnje, ki jih lahko delijo z drugimi sodelavci.

Če želim postati svetovalka/svetovalec Just...

...moram imeti izkušnje na področju prodaje?

Da bi začeli s svojo dejavnostjo, ne potrebujete posebnih predhodnih znanj in izkušenj: zadostujejo navdušenje, odločnost in volja do dela.

...moram imeti določeno izobrazbo?

Ne, posebna znanja niso potrebna: za to poskrbi Just!

Kakšno izobraževanje je predvideno?

Imeli boste vso podporo, ki jo boste potrebovali za konstanto rast vaše strokovnosti in dostop do vseh koristnih informacij za opravljanje dejavnosti prodaje: prejeli boste preprost in jasen didaktični material.

Koliko lahko zaslužim?

O tem odločate sami: vaš zaslužek bo odvisen od časa, ki ga boste namenili svoji dejavnosti. Justov sistem namreč ponuja provizijo od prodaje in posebne občasne stimulacije, ki vam bodo v pomoč pri vašem zaslužku. Poleg tega Just podpira svoje svetovalce in svetovalke z natančnim načrtovanjem prodaje in trženja, kar vam bo pomagalo ustvariti nove stike in pridobiti zaupanje pridobljenih strank s privlačnimi promocijami in občasnimi novostmi.

Kako začnem?

Kontaktirajte nas in prejeli boste vse potrebne informacije! Izberite način, ki vam najbolj ustreza:

  • Posvetujte se neposredno s svojo svetovalko/svojim svetovalcem Just.
  • Pokličite nas na telefonsko številko 05/33 52 900.
  • Izpolnite kontaktni obrazec na spletu.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.