Pogosta vprašanja

Odgovori na glavna vprašanja o dejavnosti svetovalca Just

Vedno smo vam na voljo, da razjasnimo vaše dvome. Nadaljujte z branjem in poiščite odgovore na najpogostejša vprašanja kandidatov za delo svetovalca Just.
Spoznali boste, da je začeti povsem enostavno in da lahko rastete, dokler in do kamor želite!

Izdelki so mi všeč, vendar ne vem … je to res primerno zame?

Vaša strast do izdelkov lahko postane donosna dejavnost. Stali vam bomo ob strani z metodami dela in strokovnostjo, da bodo vaši prvi koraki na poti odkrivanja priložnosti, ki lahko zares predstavlja koristno spremembo, samozavestni in prijetni.

Poskusite in se prepričajte sami: izdelki Just so zelo poznani in priljubljeni in pogosto dobro sprejeti!

Koliko lahko zaslužim?

O tem odločate sami: vaš zaslužek bo odvisen od časa in truda, ki ju boste namenili svoji dejavnosti. Justov sistem namreč ponuja provizijo od prodaje in posebne občasne stimulacije, s pomočjo katerih boste povečali svoj prihodek in prejeli resnična, otipljiva priznanja.

Načrt prodaje in trženja podjetja redno vključuje novosti in izjemno zanimive promocijske akcije, kar vam bo pomagalo ustvariti nove stike in pridobiti zaupanje že pridobljenih strank.

Rad/-a bi poskusila, a nimam veliko prostega časa…

Čas, ki ga boste namenili svoji dejavnosti svetovalca, določate vi sami.

Organizirate se lahko povsem svobodno, kot sami želite, glede na vaše druge družinske, službene ali osebne obveznosti. Lahko začnete z nekaj urami tedensko, nato pa počasi povečujete obseg vašega dela, seveda v skladu z vašimi potrebami.

Ali moram kaj kupiti, če želim začeti?

 

Z Justom vlagate svoj čas in ne denarja. Ko boste postali svetovalec, boste prejeli začetno torbo z naborom izdelkov in orodji, potrebnimi za organizacijo vaših prvih predstavitev. Cene vzorčnih izdelkov so močno znižane v primerjavi z veljavnim cenikom in izdelkov vam ni treba kupiti v naprej, pač pa boste njihovo vrednost odplačali s prvimi zaslužki od opravljene prodaje. Poleg tega je v določenih obdobjih začetna torba povezana s posebnimi promocijskimi akcijami in tako še bolj ugodna.

In ne nazadnje, ves izobraževalni in komunikacijski material je vedno brezplačen.

Ali moram imeti izkušnje na področju prodaje?

Ni nujno. Da bi začeli z dejavnostjo, predhodne izkušnje v prodaji niso potrebne. Zadostujejo navdušenje, odločnost in volja do dela.

Ali moram imeti posebno izobrazbo?

Ne, posebna znanja niso potrebna, za to poskrbi Just!

Kakšna izobraževanja in usposabljanja so predvidena?

Izobraževanja in usposabljanja pripravljajo strokovnjaki in vključujejo bogat program srečanj, seminarjev, dogodkov, priložnosti za pregled napredka glede na specifične in progresivne načrte, ki vam bodo pomagali razviti znanja in veščine, ki jih zahteva vaša vloga. Tako boste imeli vso potrebno podporo za konstanten razvoj vaše strokovnosti in dostop do vseh koristnih informacij za opravljanje vaše dejavnosti prodaje.

V številkah nisem najboljši/-a. Ali mi bi uspelo voditi svojo dejavnost?

Vodenje te dejavnosti je s finančnega in administrativnega vidika zelo enostavno. Just vas bo spremljal in vas korak za korakom naučil vse o vodenju, v ta namen boste na voljo imeli tudi spletno platformo Prijateljica Just, s pomočjo katere boste lahko na preprost način poskrbeli za vse vaše računovodske obveznosti.