Kako do izdelkov?

Doživite izkušnjo dobrega počutja!

PRI VAS DOMA, S POMOČJO PRIPRAVLJENEGA SVETOVALCA

Direktna prodaja je duša podjetja Just.

Omogoča nam nudenje personalizirane storitve številnim strankam po vsej Sloveniji, in sicer preko mreže svetovalk in svetovalcev, ki predstavljajo izdelke, vam jih pomagajo izbrati in vas učijo, kako jih uporabljati, da bi z njihovo pomočjo dosegli največje blagodejne učinke.
Izpolnite obrazec, če želite, da vas kontaktira svetovalec iz vašega območja.

Želite več informacij?
Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

  Trenutek dobrega počutja za spoznavanje posebnih izdelkov

  Naš način prodaje temelji na srečanjih na domu: to so »predstavitve Just«, koristni, zanimivi in prijetni trenutki, prežeti z dobrim počutjem, ki jih lahko delite, s komer želite.
  Na predstavitvah boste lahko brez obveznosti nakupa izdelke poskusili, spoznali njihove blagodejne lastnosti in občudovali kakovost vsakega posebej s pomočjo naših pripravljenih svetovalk in svetovalcev in izkušenj številnih zadovoljnih uporabnikov.

  Just - Kako do izdelkov

  Kupite izdelke Just na varen in prijeten način

  Če se v nekem določenem obdobju ne uspete udeležiti predstavitve ali je gostiti pri vas doma, lahko izdelke Just kljub temu spoznate in kupite.
  Naše svetovalke in svetovalci so vam pripravljeni posredovati kakršno koli informacijo in najti najustreznejšo rešitev, da bi vam ponudili personalizirano storitev, tudi ob pomoči tehnologije, in vam tako zagotovili vse dobro počutje Just, ki je v teh časih še posebej nepogrešljivo.
  Naročene izdelke vam bo na dom dostavil vaš svetovalec in prinesli vam bodo edinstveno doživetje … po mnenju vsak dan številnejših slovenskih družin je namreč njihova učinkovitost brez primere!

  Pričevanja