Naša filozofija

Naša filozofija združuje naravo in varnost, ki nam jo omogoča znanost

Just je izbral naravo in zanesljivost znanosti

 

Just zelo dobro pozna naravo, ki njegovim izdelkom že 90 let podarja sestavine iz rastlinskega, mineralnega in morskega sveta. Znanost pa mu omogoča, da jih spoznava, daje na voljo, povezuje med seboj in ščiti, da bi dosegel največjo raven učinkovitosti, varnosti, prijetnosti in prijaznosti koži.

Naravni navdih iz švicarske zemlje

 

Justovo znanje in izkušnje od vedno temeljijo na dediščini znanja, ki združuje tradicionalno metodo galenskih laboratorijev in moderno kozmetologijo.
Navdih Ulricha Jüstricha je bila njegova dežela, področje Appenzella, ozemlje bujne narave, bogate z rastlinami z blagodejnimi učinki, vrt zdravilnih zelišč na prostem v središču stoletne zeliščarske modrosti.

Izbor izvrstnosti

 

Poleg rastlin, ki so posebej za Just pridelane v ekskluzivnih nasadih v Švici, Justova ekipa oddelka za raziskave in razvoj s celega sveta izbira najboljše naravne sestavine, ki zagotavljajo največjo čistost in koncentracijo funkcionalnih snovi. V ta namen uporablja znanstvene metode in orodja, ki zagotavljajo zares izvrstne kriterije.

Iz narave v laboratorij

 

Just se je odločil uporabljati idealne ekstrakcijske tehnike za ohranjanje najvišje kakovosti aktivnih sestavin in s tem zagotoviti najvišjo stopnjo koncentracije: to so parna destilacija, stiskanje, maceracija in namakanje.

Najboljše kombinacije

 

Učinek posameznih rastlin povečujejo Justovi oblikovalci sestav s povezovanjem in kombiniranjem z drugimi sestavinami, ki oplemenitijo njihove blagodejne lastnosti.

Just - Učinek posameznih rastlin povečujejo Justovi oblikovalci sestav s povezovanjem in kombiniranjem z drugimi sestavinami, ki oplemenitijo njihove blagodejne lastnosti.

Pravšnje zavezništvo z naravo

 

Izbiramo in dodajamo surovine, ustvarjene v laboratoriju, s tem pa v kombinaciji z naravnimi sestavinami naši izdelki postanejo pravi vir dobrega počutja.

Varnost zagotovljena

 

Ob upoštevanju evropskih in švicarskih predpisov vsaka posamezna sestavina zagotavlja največjo varnost. Izdelki Just se redno preizkušajo in morajo prestajati stroga preverjanja ohranjanja in stabilnosti, prav tako se preučuje in testira njihova prijaznost vsem vrstam kože. Izdelki so testirani na vsebnost niklja. Poleg tega se v skladu s svojo filozofijo Justov laboratorij že dlje časa ne poslužuje izvajanja preskusov na živalih pri razvijanju svojih izdelkov.