POSEBEJ ZA VAS SAMO V TEH DNEH

Justove promocijske akcije so različne in vedno privlačne: izdelki, ki niso v redni prodaji, ekskluzivni seti, novi izdelki, ki jih lahko poskusite premierno.

Spoznajte izdelke v posebni prodaji, izjemne rešitve za aktualne zahteve dobrega počutja; super darila, ugodne priložnosti, namenjene samo gostiteljicam predstavitev; darila za prisotnost, ki jih podarjamo vsem udeležencem predstavitev.

Bi radi izvedeli več? Svetovalci Just so vam vedno na voljo.

VSE
  • VSE
  • Super darilo
  • Posebna prodaja
Super darilo

»Pa je poletje!«

Gostite predstavitev pri vas doma in poletje bo takoj tu! Sledite navodilom vaše svetovalke/vašega svetovalca in izbrali boste lahko vaše darilo med dvema setoma na izbiro:

Poleg tega z obema setoma prejmete še ekskluzivno torbo Summer Bag iz jute, ki vas bo prostorna in obogatena s sijočimi detajli spremljala vsepovsod.

Super darilo »Pa je poletje!« je namenjeno tistim, ki bodo gostili predstavitev v teh dneh. Kako je lahko vaše? Pokličite vašo svetovalko/vašega svetovalca ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja

Sadna pena za prhanje

Učinkovita in koži prijazna, tudi za vsakodnevno uporabo: to je izdelek za prhanje za vaše poletne dni!

Njena kot smetana mehka pena svežih sadnih not kožo naredi gladko in mehko in pri tem zaščiti njeno naravno vsebnost vlage.

Z nežnimi površinsko aktivnimi snovmi, izvlečkoma fige in granatnega jabolka, oljčnim oljem in vitaminom E.

Sadna pena za prhanje (300 ml – 22 €) vam je na voljo samo nekaj dni. Pokličite takoj vašo svetovalko/vašega svetovalca ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja

»Poletje ob vaših nogah«

Samo v teh dneh vam je na voljo set s celotno linijo izdelkov za stopala in noge v posebnem pakiranju, ki ga lahko imate s seboj tudi na potovanju, za stopala v vedno top formi v 3 korakih:

  • Pedibath kopalna sol za stopala (250 g) za kopel za noge, ki stopala osveži, poživi in jih naredi mehka;
  • Pedibon dezodorant za stopala (30 ml), sprej za sveža, dišeča in zaščitena stopala;
  • Pedicream krema za noge (30 ml), nepremagljiva krema z mehčalnim učinkom za takoj mehka stopala, zaščitena pred razpokano kožo in otiščanci in ovita v krepčilni občutek.

Nego bo dopolnila posebna pila Limapiedi, ki s površino iz steklenih mikro delcev odstrani trdo kožo in otiščance in kožo naredi super mehko.

Set »Poletje ob vaših nogah« (29,50 €) vam je na voljo le za kratek čas. Pokličite takoj vašo svetovalko/vašega svetovalca ali nas kontaktirajte.