POSEBEJ ZA VAS SAMO V TEH DNEH

Justove promocijske akcije so različne in vedno privlačne: izdelki, ki niso v redni prodaji, ekskluzivni seti, novi izdelki, ki jih lahko poskusite premierno.

Spoznajte izdelke v posebni prodaji, izjemne rešitve za aktualne zahteve dobrega počutja; super darila, ugodne priložnosti, namenjene samo gostiteljicam predstavitev; darila za prisotnost, ki jih podarjamo vsem udeležencem predstavitev.

Bi radi izvedeli več? Svetovalci Just so vam vedno na voljo.

VSE
  • VSE
  • Darila za prisotnost
  • Super darilo
  • Posebna prodaja
Darila za prisotnost

Vital Just maska

Dovolj je, da se udeležite predstavitve Just in prejeli boste veliko novost iz linije Vital Just, inovativno Vital Just masko, ki intenzivno nahrani kožo obraza in ji podari tonus. Pridite na predstavitev in prejmite kot darilo ta izvrsten izdelek v posebnem 10-mililitrskem pakiranju: pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca ali nas kontaktirajte.

Super darilo

»Mehka nežnost«

Gostite predstavitev Just, prejeli boste lahko set z 2 izdelkoma za mehko in gladko kožo telesa:

  • Gel za prhanje mleko, med, riž, oves (250 ml), ki je zaradi svoje nežnosti primeren za vso družino;
  • Losjon za telo mleko, med, riž, oves (250 ml), ki je na voljo samo v tej promocijski akciji in močno nahrani in zaščiti tudi najbolj suho kožo.

Super darilo »Mehka nežnost« z 2 izdelkoma in prostorno, prijetno mehko kozmetično torbico je namenjen izključno tistim, ki bodo v teh dneh gostili predstavitev. Pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja

Olje guduči roll-on

Energija, »pripravljena za uporabo«, s samo kančkom izdelka na koži, z ekskluzivno mešanico z izvlečkom gudučija in izbranimi eteričnimi olji (kot so olje limete, limone in rožmarina) iskrivega citrusnega vonja, ki vzbuja takojšen občutek novega naboja energije.

Sedaj je pravi čas, da si ga priskrbite: Olje guduči roll-on (10 ml) vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 20 €: pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja

»Energija zanj«

Za valentinovo in tudi druge priložnosti je tu set za moške, s katerim jim boste podarili veliko svežine z 2 posebnima izdelkoma:   

  • Gel za prhanje (125 ml) je gel za prhanje in šampon 2 v 1 z izvlečkoma jaščarice in sibirskega ginsenga za popolno čiščenje, ki poživlja;
  • 2 in 1 Face Care (30 ml), balzam po britju in balzam za obraz 2 v 1, pa en sam, izjemno praktičen izdelek s švicarsko planiko in drugimi rastlinskimi izvlečki za pomirjanje, vlaženje in krepitev vseh vrst kože.

Z izdelkoma prejmete še kozmetično torbico nastavljive velikosti iz vodoodpornega materiala in osvežilno brisačko za takojšen hladilni učinek.

Set »Energija zanj« vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 29 €: pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca ali nas kontaktirajte.