Aesculus
hippocastanum

NR univerzalno čistilo

Koncentrirano in večnamensko čistilo za vse osnovne potrebe higiene našega doma

1000 ml

Kako deluje

Čistilo za dom za temeljito čiščenje in higieno, saj odstrani umazanijo in mikrobe z večine površin, med katerimi so tla, posoda, tkanine, pohištvo in številni drugi materiali.
Njegova večnamenska sestava omogoča eno samo, izjemno praktično rešitev za vse glavne potrebe higiene in je v primeru stika med uporabo koži prijazna.

Kdaj se uporablja

Za vsakodnevno čiščenje pralnih površin našega doma, pa tudi za pomivanje posode in pranje perila.
Zaradi visoke koncentriranosti se uporablja razredčeno v vodi, glede na vrsto površine, ki jo je treba očistiti, in stopnjo umazanosti.

Vedno preberite in upoštevajte informacije, navedene na etiketi posameznega izdelka.

Sinergija narave na koži

NR univerzalno čistilo odlično izraža filozofijo oblikovanja sestav Justovega švicarskega laboratorija za izdelke, namenjene negi doma: je visoko koncentrirano, učinkovito, koži prijazno in večnamensko.
Da bi mu to uspelo, v popolnem ravnovesju združuje mešanico čistilnih snovi različnega naravnega izvora: površinsko aktivne snovi z močnim čistilnim in razmaščevalnim učinkom so povezane z drugimi, ki so posebej prijazni koži.
Poleg tega je obogateno s pomirjevalnimi in zaščitnimi rastlinskimi izvlečki (divjega kostanja, kamilice in pšeničnih proteinov), zaradi česar je še bolj nežno v primeru stika z rokami, kar potrjuje tudi dermatološki test.
Tako postane čiščenje bolj ugodno, hitro in prijetno, tudi zaradi njegovega prijetnega in nevsiljivega vonja.

Zakaj je tako posebno

NR univerzalno čistilo je plod visoko inovativnega in še dandanes popolnoma tehtnega razmišljanja: oblikovano je bilo v 60. letih prejšnjega stoletja v Justovem laboratoriju z namenom nege prostorov doma z vsebnostjo sestavin naravnega izvora, kar je bilo v nasprotju s takratnimi težnjami trga, na katerem so prevladovala kemična čistila in praški. Ni slučaj, da še danes kratica NR navezuje na izvirno švicarsko ime izdelka, ki ga iz nemščine prevedemo kot »čistilo nove generacije«.
Poleg tega omogoča varčno rabo izdelka, saj je koncentrirano in ga zadostuje majhna količina, s tem pa je prijazno tudi do okolja in biorazgradljivo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ