Saponaria
officinalis
Just-izdelki-za-dom-balzam-za-les

Odstranjevalec madežev

Učinkovitost pred pranjem v primeru madežev

75 ml

Kako deluje

Koncentriran odstranjevalec madežev na osnovi encimov, obogaten s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami, ki se uporablja pred pranjem, saj olajša odstranjevanje pestrega nabora madežev s tkanin.
Njegova uporaba ni le učinkovita, pač pa posebej prijetna, tako zaradi njegove praktičnosti kot prijetnosti njegovega značilnega vonja.
Poleg tega je hitro biorazgradljiv in s tem okolju prijazen.

Kdaj se uporablja

V primeru madežev, pred ročnim ali strojnim pranjem perila.
Ker deluje že pri nizkih temperaturah, je primeren za vse običajne vrste tkanin, saj ne poškoduje vlaken in barv.

Vedno preberite in upoštevajte informacije, navedene na etiketi posameznega izdelka.

Sinergija narave na koži

Pri oblikovanju svojega odstranjevalca je Just izbral kozmetično obliko koncentriranega gela na osnovi površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora in obogatenega z naravnimi sestavinami.
Med temi izstopajo snovi, pridobljene iz pomarančne lupine, ki izdelku dajejo tudi značilne citrusne note in podpirajo delovanje izvlečka milnice: gre za rastlino, bogato s specifičnimi snovmi, ki čistijo in odstranjujejo maščobo, Justova milnica pa je za povrh še strogo švicarskega izvora, saj s tem najbolje ohranja njene lastnosti.
Poleg tega poseben kompleks 5 encimov, ki jih je Just izbral zaradi njihove sposobnosti delovanja na specifične vrste madežev, prispeva k temu, da je Odstranjevalec madežev učinkovit na najbolj običajne vrste umazanije.

Zakaj je tako posebno

Poleg visoke koncentriranosti izdelka, ki je značilna za vse izdelke za dom Just, tudi izbira embalaže pripomore k učinkoviti uporabi v majhnih količinah. Njegov praktičen in majhen format omogoča, da ga imamo vedno s sabo (na primer tudi na dopustu), s priročnim dozatorjem, ki pripomore tudi k primernemu doziraju izdelka, pa ga lahko nanesemo neposredno na madež, tako da rahlo podrgnemo po tkanini, s čimer spodbudimo delovanje snovi, ki odstranjujejo maščobo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ