Lavandula
angustifolia
Just-izdelki-za-dom-sivkin-sprej

Novost Sivkin sprej

Vonj po sivki za zaščitene in dišeče omare in predale

115 ml

Kako deluje

Koncentriran sprej na osnovi eteričnega olja francoske sivke s svojim značilnim aromatičnim vonjem odišavi in pomaga zaščititi vsebino omar in predalov, preprog in opreme pred napadi zunanjih dejavnikov (kot so na primer molji), pri tem pa sprošča prijetno dišeče vzdušje.

Kdaj se uporablja

Kot dodatek pri negi in čiščenju doma: je zelo koncentriran in močnega vonja, zadostuje, da ga nekajkrat razpršimo za odličen rezultat.
Nepogrešljiv pri sezonskem pospravljanju omar in obsežnejših čiščenjih.

Vedno preberite in upoštevajte informacije, navedene na etiketi posameznega izdelka.

Sinergija narave na koži

Glavna sestavina izdelka je surovina izjemne kakovosti: eterično olje sivke, ki prihaja iz francoske Provanse in slovi po celem svetu. Za približno 1 kg eteričnega olja je treba destilirati 100 kg sivkinih cvetov: izjemen koncentrat torej, kar še dodatno potrjuje izvrstnost tega izdelka.
V pred kratkim prenovljenem izdelku za leto 2024 se to dragoceno eterično olje poveže z mešanico eteričnih olj, ki jih je laboratorij izbral in skrbno uravnotežil, da bi dobil še bolj prijeten, svež in sodoben vonj.

Zakaj je tako posebno

K prenovi izdelka za leto 2024 sodi tudi prenova embalaže, ki je sedaj iz plastike, ki jo je mogoče reciklirati, je bolj odporna, priročna in lahka in opremljena s posebno pršilko, ki omogoča nežno in drobno pršenje in popolno doziranje izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ