Lavandula
angustifolia

Sivkin sprej

Vonj po sivki za zaščitene in dišeče omare in predale

100 ml

Kako deluje

Koncentriran sprej na osnovi eteričnega olja francoske sivke s svojim močnim aromatičnim vonjem odišavi in pomaga zaščititi vsebino omar in predalov, preprog in opreme pred napadi zunanjih dejavnikov (kot so na primer molji), pri tem pa sprošča prijetno dišeče vzdušje.

Kdaj se uporablja

Redno, kot del običajne nege doma: je zelo koncentriran in močnega vonja, zadostuje, da ga nekajkrat razpršimo za odličen rezultat.
Nepogrešljiv pri sezonskem pospravljanju omar in obsežnejših čiščenjih.

Sinergija narave na koži

Glavna sestavina izdelka je surovina izjemne kakovosti: eterično olje sivke, ki prihaja iz francoske Provanse in slovi po celem svetu. Za približno 1 kg eteričnega olja je treba destilirati 100 kg sivkinih cvetov: izjemen koncentrat torej, kar še dodatno potrjuje izvrstnost tega izdelka.

Zakaj je tako posebno

Tudi za ta izdelek Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi, tako v sebi skrivajo in najbolje izražajo vse blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ