Naravna tradicija, način in modrost.

Naša filozofija združuje naravo in varnost, ki nam jo omogoča znanost

Naravo zelo dobro poznamo: že več kot 90 let nam namreč podarja sestavine iz rastlinskega, mineralnega in morskega sveta, ki jih v visokih koncentracijah vnašamo v sestave naših izdelkov. Znanost nam omogoča, da jih spoznavamo, dajemo na razpolago, povezujemo med seboj, ščitimo in tako ustvarjamo izdelke, ki so zares učinkoviti, varni, prijetni in koži prijazni.

Izbor izvrstnosti

Izbiramo naravne sestavine, ki zagotavljajo največjo čistost in koncentracijo funkcionalnih snovi. Da bi nam to uspelo, uporabljamo znanstvene metode in instrumente, ki omogočajo zares izvrstne kriterije.

Iz narave v laboratorij

Izbiramo metode in tehnike pridobivanja izvlečkov, s katerimi ohranjamo kakovost aktivnih sestavin in največjo stopnjo koncentracije: parna destilacija, stiskanje, maceracija in namakanje.

Najboljše kombinacije

Učinke posameznih rastlin povečujemo s povezovanjem in kombiniranjem z drugimi sestavinami, ki oplemenitijo njihove blagodejne lastnosti.

Pravšnje zavezništvo z naravo

Izbiramo in dodajamo surovine, ustvarjene v laboratoriju, s tem pa v kombinaciji z naravnimi sestavinami naše sestave postanejo zares pravi vir dobrega počutja.

Naše zagotovilo varnosti

Ob upoštevanju evropskih in švicarskih predpisov vsaka sestavina zagotavlja maksimalno varnost. Just za svoje izdelke zagotavlja redne mikrobiološke in stabilnostne preglede. Preučujejo in preskusijo jih z namenom, da jih prenese vsaka vrsta kože. Izdelki so testirani na nikelj. Filozofija laboratorija Just tudi sicer že dlje časa ne predvideva izvajanja preskusov na živalih pri razvoju lastnih izdelkov.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.