Negovalni balzam

Učinek »2 v 1« za bolj močne, mehke in lepe lase

50 ml

Kako deluje

Idealen po vsakem umivanju, saj lase ukroti, ti se po uporabi lažje češejo, pa tudi kot maska za bolj izčrpane lase.
Lase okrepi in povrne ravnovesje lasišča, saj jih nahrani in deluje pomirjevalno, s tem pa jih ščiti pred izsušitvijo ter jih naredi bolj mehke in sijoče.
Lase nahrani od korenin do konic, saj je bogat s snovmi, ki so za presnovo las nepogrešljive, in jih tako naredi močnejše ter zaščiti pred lomljenjem.

Kdaj se uporablja

Primeren za vse in idealen v primeru krhkih in utrujenih las.
Posebej učinkovit za skodrane lase, ki se težko češejo.
Namenjen zmanjšanju elektrostatičnega naboja las in s tem pojava »naelektrenih las«.
Za suhe, izčrpane ali poškodovane lase, na primer po poletju, se priporoča nanos v obliki maske, ki jo kot oblogo pustimo delovati nekaj časa.

Sinergija narave na koži

Justovi oblikovalci sestav so združili vrsto sestavin, izbranih zaradi njihovih hranilnih, obnovitvenih in pomirjevalnih lastnosti, predvsem velja izpostaviti olje divje borovnice, ki lase nahrani s posebno kakovostnimi maščobami.
Prav maščobe so temeljnega pomena za ohranjanje in povrnitev dobrega počutja las, zlasti če so ti izpostavljeni napadom zunanjih dejavnikov: zato je Just poskrbel za njihov prispevek preko biomimetičnega ceramida, funkcionalne sestavine rastlinskega izvora, katere struktura je podobna strukturi ceramidov, ki so v laseh naravno prisotni. Zaradi te lastnosti se okrepijo in bolje zadržujejo vlago v svoji notranjosti, s čimer si povrnejo mehkost.
Poleg tega kombinacija eteričnih olj komarčka in zelene mete kepi in povrne ravnovesje lasišču.

Zakaj je tako posebno

Za ta izdelek z učinkom »2 v 1« je Just oblikoval dobro uravnoteženo teksturo, zaradi katere je idealen tako za osnovni način uporabe, tj. kot balzam po umivanju las s šamponom, in kot maska, ki jo občasno nanesemo na poškodovane lase.
Z nanosom samo na konice je primeren tudi za mastne lase, saj z vsebnostjo eteričnih olj z osvežilnim in poživljajočim učinkom pripomore k občutku čistih in svežih ter prijetno odišavljenih las.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ