Šampon za poškodovane in barvane lase

Čiščenje in podpora krhkim in poškodovanim lasem

250 ml

Kako deluje

Nežno očisti, nahrani in ščiti poškodovane in vidno izčrpane lase s svojo bogato vsebnostjo temeljnih snovi, ki povrnejo dobro počutje.
Z redno uporabo so lasje močnejši, vidno lepši in bolj sijoči.

Kdaj se uporablja

Za poškodovane in utrujene lase zaradi vplivov zunanjih dejavnikov, kot so vremenski pojavi (sonce, veter itd.) in kozmetični tretmaji (sušilnik, ravnalnik, postopki razbarvanja).
Namenjen krhkim in k lomljenju nagnjenim lasem, kot so na primer dolgi lasje.

Sinergija narave na koži

Je »idealna receptura« za lase zaradi širokega in izvrstnega nabora naravnih sestavin: njegova sestava je bogata z rastlinskimi izvlečki (plumerije, slada, preslice, buče, ingverja, damaščanske vrtnice in vanilje), ki ščitijo in povrnejo minerale, in deluje v sinergiji z mešanico eteričnih olj, ki podpira dobro počutje las in lasišča in prispeva k vonju izdelka bogatih in slastnih not.
Vsebuje kombinacijo funkcionalnih sestavin, ki so bistvene za dobro nahranjene lase: to so oligoelementi, ki krepijo, vitamini, ki obnavljajo, maščobe (med katerimi izstopata maščobni kislini omega 6 in 9, prisotni v bučnih semenih, priporočljivi za krhke lase, ki se radi lomijo) in keratin, ki močno krepi, za vidno bolj zdrave in močne lase.

Zakaj je tako posebno

Med številni sestavinami v osrčju sestave izstopajo proteini, ki prispevajo k pomembnemu učinku obnavljanja z namenom močnih in globinsko obnovljenih las.
Da bi dosegli ta rezultat, so se Justovi oblikovalci sestav odločili izdelati obnovitveni kompleks iz pšeničnih proteinov in keratina, ki je prisoten tako v obliki celega proteina kot v manjši obliki, ki jo lasje posebej dobro asimilirajo in lahko tako še učinkoviteje prispeva k odpornosti lasne strukture.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ