Šampon za sive in bele lase

Čiščenje za sijoče bele, sive in melirane lase

250 ml

Kako deluje

Medtem ko nežno očisti, pomaga preprečevati in blažiti pojav rumenega odtenka las, značilen za sive, bele ali melirane lase.
Je bogat z rastlinskimi sestavinami, ki ščitijo, povrnejo ravnovesje in poživljajo, z redno uporabo lasem povrne sijaj in živahnejšo ter bolj enakomerno barvo.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, za sive, bele in melirane lase.
Idealen je za »starejše« lase, pa tudi mlajše uporabnike, ki jim lasje sivijo zaradi vpliva raznih dejavnikov (kot so na primer genetska nagnjenost, stres, kajenje, pa tudi kozmetično razbarvanje).

Sinergija narave na koži

Ta izdelek, specifično oblikovan za poživljanje naravnega sijaja sivih las, je bogat z rastlinskimi izvlečki in eteričnimi olji in deluje na več načinov: podarja sijaj vidno izčrpanim in medlim lasem z vsebnostjo izvlečkov plavice in ingverja in povrne ravnovesje lasišču s sinergičnim delovanjem 6 pomirjevalnih in aromatičnih eteričnih olj (med katerimi so olje sivke, evkalipta in citrusov).
Poleg tega preprečuje in blaži suhost in izsušenost las, ki se pogosto pojavljata s staranjem, saj vsebuje vlažilni kompleks na osnovi črnega ovsa in lecitina, ki učinkovito preprečuje izgubo vlage iz las in jih tako ohranja bolj zdrave in sijoče.

Zakaj je tako posebno

Just dobro pozna značilnosti las, ki so nagnjeni k sivenju, postopoma namreč začne šibeti naravno proizvajanje pigmentov, ki določajo barvo las.
Zato njim namenjen šampon vsebuje sestavine, ki pomagajo v boju s prezgodnjim staranjem, kot so rastlinski izvlečki z zaščitnim in antioksidativnim učinkom, to njihovo delovanje pa še dodatno podpirajo druge specifične sestavine: to so modri in vijolični pigmenti z učinkom toniranja.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ