Šampon za voljne lase

Čiščenje in vlaženje za vse vrste las

250 ml

Kako deluje

Učinkovito in nežno očisti lasišče in lase, hkrati pa poskrbi za ustrezno vlaženje.
Njegova posebna kombinacija čistilnih snovi iz sladkorja rastlinskega izvora, ki proizvaja mehko in koži prijazno peno, ščiti pred izsušitvijo in posledično pripomore k lasem zdravega in sijočega videza.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, za vse vrste las.
Za tiste, ki si pogosto umivajo lase, na primer ob ukvarjanju s športom ali pri nagnjenosti k močnemu potenju, saj ščiti lase pred stresom, ki ga povzroča pogosto umivanje.
Posebej poleti, ko vročina izsušuje lase in vabi k pogostemu umivanju.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava je nastala iz pozorne izbire in kombinacije številnih sestavin, kot so izvlečki črnega ovsa, vanilje in damaščanske vrtnice: njihova bogata vsebnost funkcionalnih snovi, ki so temeljnega pomena tako za vlaženje kot zadrževanje vlage znotraj samih las, jih naredi bolj mehke in sijoče že po nekaj uporabah.
Dodatek 12 eteričnih olj prispeva k pomirjanju in povrnitvi popolnega ravnovesja lasišča, obenem pa izdelku daje izviren vonj po prvovrstnem cvetju, sadežih in zeliščih.

Zakaj je tako posebno

V osrčje izdelka je Justov laboratorij postavil kompleks izvlečka črnega ovsa in lecitina.
Semena ovsa so bogata s sladkorji, aminokislinami in oligoelementi: to so bistvene snovi za zagotavljanje vrhunskega vlažilnega in zaščitnega učinka, saj na površini las oblikujejo tanek sloj, ki zapre povrhnjico in preprečuje izsušitev v takšni meri, da je njihovo delovanje pokazalo izboljšanje strukture las, poškodovanih vse do 40 %*.
Ta sposobnost obnavljanja je dodatno okrepljena s še eno sestavino v popolni sinergiji, tj. s sojinim lecitinom, bogatim s temeljnimi maščobnimi kislinami, ki lase učinkovito ščiti pred izsušitvijo in jih naredi bolj mehke.

* Študija, opravljena ex vivo na sestavini v primerjavi z nenegovanimi lasmi.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ