Krema za sončenje SPF 30

Visoko zaščita pred poškodbami sonca za obraz in bolj izpostavljene predele telesa

2×30 ml

Kako deluje

Koži zagotavlja trojno zaščito pred poškodbami žarkov UVA in UVB in infrardečih žarkov in jo varuje tako pred opeklinami kot prezgodnjim staranjem, ki je posledica izpostavljanja soncu.

Kdaj se uporablja

Specifična za obraz, vrat in dekolte, predele kože, ki so najbolj izpostavljeni sončnim žarkom in nevarnosti fotostaranja.
Nepogrešljiva za prve dni sončenja in primerna za vse pogoje sončnega sevanja.

Sinergija narave na koži

Učinkovita kombinacija sončnih filtrov UVA in UVB, podprta z rastlinskimi izvlečki, ki delujejo proti prezgodnjemu staranju kože.

Justova izbira pri oblikovanju sestave temelji na mešanici modernih filtrov UVA in UVB, ki so skrbno izbrani z namenom zagotavljanja zaščite širokega spektra. Tej mešanici je dodan izvleček švicarske planike, ki prihaja izključno iz ekološko obdelovanih nasadov posebej za Just v švicarskih Valiških Alpah, in izvleček fizalisa, brazilske rastline, cenjene zaradi njenega močnega antioksidativnega delovanja.
Medtem ko planika kožo ščiti pred poškodbami UV-žarkov in jo pomirja, jo fizalis učinkovito ščiti in pripomore k obnavljanju kože, poškodovane zaradi delovanja infrardečih žarkov med sončenjem, saj preprečuje in blaži delovanje prostih radikalov, ki povzročajo njeno prezgodnje staranje.
Med vzroki za ta pojav je tudi smog, zato izdelki za sončenje Just vsebujejo tudi kompleks proti onesnaženosti na osnovi olja iz semen oljne repice in tungovega olja, ki prispevata k zaščiti kože pred vplivi zunanjih dejavnikov in ohranjata njeno mehkost in zaščito.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij je oblikoval svojo linijo izdelkov za sončenje za zagotavljanje največje prijaznosti ne le vsem vrstam kože, pač pa tudi morskemu okolju.
Morsko favno lahko namreč poškodujejo sestavine, na splošno vsebovane v izdelkih za sončenje, ki s kože uporabnika prehajajo neposredno v vodo.
Zato se je Just odločil uporabiti izključno sončne filtre, ki se manj razpršujejo v vodo, saj so vodoodporni, poleg tega pa tudi ne poškodujejo koralnih grebenov, ki so že tako na trdi preizkušnji zaradi globalnega segrevanja in drugih človekovih posegov v naravo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ