Pedibath Kopalna sol za stopala

Sol za blagodejno kopel za noge

500 gr

Kako deluje

Oplemeniti blagodejni ritual kopeli za noge z lastnostmi številnih eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov, združenih s soljo, za bolj mehko kožo brez otiščancev.
Zaradi njene visoke vsebnosti pomirjevalnih in zaščitnih izvlečkov z redno uporabo pripomore k ravnovesju kože in k njenemu pravilnemu dihanju.
S svojo bogato sinergijo balzamičnih in čistilnih sestavin ščiti pred nastajanjem neprijetnega vonja, podarja olajšanje utrujenim in težkim stopalom in jim pomaga povrniti vitalnost in lahkotnost.

Kdaj se uporablja

Za uživanje kopeli za noge v znamenju pravega dobrega počutja, ki prija kadar koli, predvsem pa ob koncu dne kot blagodejen ritual za sprostitev.
Posebej priporočljiva za utrujena in pregreta stopala, na primer če smo nagnjeni k prekomernemu potenju, ko nam je vroče ali po ukvarjanju s športom.

Sinergija narave na koži

Ne gre za običajno mešanico soli, pač pa dragocen izdelek, bogat s poživljajočimi eteričnimi olji (kot so olja jelke, rožmarina in dveh vrst bora), ki koži stopal povrnejo vitalnost, in s pomirjevalnimi rastlinskimi izvlečki (na primer izvlečki slezenovca, rmana in kamilice), ki ji podarjajo globoko olajšanje.
Poleg tega visoka vsebnost eteričnih olj z balzamičnimi in protibakterijskimi lastnostmi in specifična sestava soli, ki v stiku z vodo ustvari raztopino, primerno za povrnitev pH-ja kože, pripomoreta k ravnovesju in zaščiti.

Zakaj je tako posebno

V tem izvrstnem izdelku je sol prepojena z eteričnimi olji in rastlinskimi izvlečki: ko se raztopi v vodi, kristali soli pomagajo zmehčati otiščance in odmrlo kožo in medtem postopoma sproščajo blagodejne lastnosti izvlečkov, koristnih v primeru manjših poškodb in pordele kože, medtem ko eterična olja odstranijo neprijetne vonjave in odišavijo, osvežijo in zaščitijo kožo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ