Losjoni za telo

Deo Intim

Higiena in zaščita intimnih predelov

250 ml

Kako deluje

Losjon za intimno nego, ki zagotavlja temu občutljivemu predelu kože ustrezno higieno ob popolnem spoštovanju fiziologije kože.
Je visoko koncentriran, zadostuje ga le nekaj kapljic za učinkovito čiščenje, ki podarja zaščito in takojšen občutek olajšanja v primeru manjših neprijetnosti. Poleg tega s svojim blagim učinkom dezodoranta podarja prijeten občutek svežine.

Kdaj se uporablja

Vsakodnevno, za vso družino.
Primeren je tudi ob blagih vnetjih, ki jih lahko spremlja srbečica.
Je nepogrešljiv ob pojavih, ki vplivajo na ravnovesje kože, zlasti na najbolj občutljivem predelu: ko se zamaje imunski sistem, na primer v stresnih obdobjih, ob neuravnoteženem prehranjevanju, pri nošenju kopalk, oprijetih oblačil ali oblek iz sintetičnih materialov, ki ovirajo pravilno dihanje kože.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava je zelo bogata z rastlinskimi sestavinami z zaščitnim in pomirjevalnim učinkom (med temi so izvlečki kamilice, pšenice, virginskega nepozebnika, navadnega sleza in soka aloje) v kombinaciji z mešanico blagih čistilnih snovi, pridobljenih iz kokosa. Prav zato je izdelek izjemno prijazen koži.
S svojimi sestavinami ščiti intimne predele pred izsušitvijo, ki jo lahko povzroči umivanje, s tem pa preprečuje suhost, kar je zelo pomembno za vse, zlasti pa tiste, ki so k temu nagnjeni ali so v posebnih življenjskih obdobjih, kot na primer v menopavzi ali v »tistih dneh v mesecu«.

Zakaj je tako posebno

Za oblikovanje koncepta tega izdelka je Justov laboratorij sprva dve leti sodeloval s specialisti, kot so dermatologi in ginekologi, zato je Deo Intim zagotovljeno visoko učinkovit tudi za najbolj občutljivo kožo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ