Mentha citrata
Viola odorata
Just-specificni-izdelki-set-ustna-higiena

Set ustna higiena

V dveh zobnih pastah popolna rešitev za dobro počutje ust

90 ml – 60 ml

Kako deluje

Set za ustno higieno izpolnjuje zahteve naših ust, tako da upošteva njihov naravni bioritem s kombiniranim delovanjem dveh zobnih past, oblikovanih za razne potrebe ustne votline, ki se tekom dneva spreminjajo.
Dnevni zobni gel pomaga odstraniti zobne obloge in preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa in s tem nudi čistočo in svežino, ki sta idealni za ponavljajočo rabo tekom dneva. Nočna zobna pasta vzpostavlja ravnovesje ustne sluznice in krepi dlesni ter ščiti zobno sklenino ponoči.
Ob redni uporabi Set ustna higiena Just zagotavlja popoln rezultat: učinkovitost in zaščito, temeljito čistočo in nežnost, ki pomirja.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, v kombinaciji: Dnevni zobni gel je popoln za jutranjo uporabo in po vsakem obroku podnevi, Nočna zobna pasta pa za umivanje zob pred spanjem.
Vsakodnevna uporaba prija vsem zaradi nežnosti čistilnih snovi, uravnotežene vsebnosti fluora in blagosti delovanja, ki spoštuje zdravje zob.

Sinergija narave na koži

Dnevni zobni gel je obogaten z eteričnim oljem limonske mete, rastline, poznane po svojih protibakterijskih in osvežilnih lastnostih, za sijoč nasmeh in svež zadah. Poleg tega kombinacija fluora z vodo alpskega izvora, bogato z minerali, zagotavlja temeljito in hkrati nežno čiščenje, ker zobe zaščiti pred napadi bakterij, hkrati pa pripomore k svežemu zadahu.
Nočna zobna pasta vsebuje pomirjevalna in krepčilna izvlečka ameriškega slamnika in vijolice ter vodo alpskega izvora, katere učinek mineralizacije podpira fluor pri zaščiti zobne sklenine. Medtem ko vzpostavlja ravnovesje ustne sluznice in krepi občutljive dlesni, temeljito očisti in močno zaščiti zobe preko cele noči, ko je ustna votlina bolj izpostavljena napadom bakterij.

Zakaj je tako posebno

Justovi oblikovalci sestav so ustvarili specifično kozmetično obliko, s katero bi najbolje izpostavili delovanje obeh izdelkov: izdelek za dnevno rabo ima tako teksturo zelo blagega gela, primernega tudi za večkratno rabo podnevi in za poseben kanček svežine, medtem ko ima tisti za večerno teksturo paste, idealno za večerno čiščenje, ker pripomore k bolj izrazitemu čistilnemu učinku in zaščiti, ki traja vse do jutra.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ