Novost Čistilni gel

Za vsakodnevno čiščenje kože obraza

50 ml

Kako deluje

Svež izdelek za čiščenje obraza v obliki gela, ki se spira z vodo: v stiku z vodo oblikuje lahko peno, ki pomaga učinkovito očistiti kožo obraza, saj odstrani nečistoče in ostanke ličil in jo pripravi na nadaljnjo nego.
Obogaten je z zaščitnimi sestavinami za učinkovito in nežno delovanje.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, posebej pa je primeren za tiste, ki želijo temeljito očistiti kožo, na primer zaradi uporabe močnih ličil.
Je odličen za ljubitelje svežega občutka zaradi oblike čistilnega gela, ki se spira z vodo.

Sinergija narave na koži

Jeseni leta 2023 je Justov laboratorij izdelek preoblikoval in njegovi značilni sinergiji rastlinskih izvlečkov (planike, stolistne vrtnice in šipka) dodal dragoceno vodo alpske vrtnice, ki še bolj učinkovito zaščiti naravno vlažnost kože in preprečuje morebitno draženje med čiščenjem.
Sestava izdelka je tako še bolj nežna, saj vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora, ki so izjemno spoštljive do potreb naše kože.

Zakaj je tako posebno

Kot pri drugih izdelkih iz linije Vital Just, sej je Just odločil za sestavino edinstvenih in izjemnih odlik, tj. ekskluziven izvleček planike.
Justov izvleček ima izvrstne učinke za kožo, ker se pridobiva iz cvetov, pridelanih v idealnih naravnih pogojih na ekološko obdelovanih nasadih v švicarskih Valiških Alpah, namenjenih izključno Justovi proizvodnji, in ti cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ