Novost Krema 24H

Za čvrsto, svežo in sijočo kožo vseh 24 ur

50 ml

Kako deluje

Ena krema za obraz z učinkom proti staranju za jutranjo in večerno uporabo za popolno nego z učinkom vračanja volumna.
Ker je bogata z rastlinskimi sestavinami, ki kožo učvrstijo, ji podarjajo prožnost in jo zgladijo (med njimi so potonika, mastika in hialuronska kislina), je ta po uporabi vidno bolj gladka, čvrsta in sijoča, obraz pa je sčasoma videti bolj svež in s preoblikovanimi konturami.
Njeno učinkovitost za povrh spremljajo tudi izjemni senzorični občutki: bogata topljiva tekstura ter mamljiv cvetlični vonj podarjata izjemno doživetje ob vsaki uporabi.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, zlasti za suho, zelo suho in zahtevno, kot je zrela koža, ki je posebej zaznamovana in brez tonusa.
Nepogrešljiva, ko je obraz vidno ugasel in utrujen, kot na primer ob menjavi letnih časov in v stresnih obdobjih.
Idealna za ljubitelje bogatih tekstur ali ko koža potrebuje obrambo in zaščito, na primer jeseni in pozimi.

Sinergija narave na koži

Zelo bogat izdelek s sestavinami, ki so nujne za lepoto in sijaj kože, kot je na primer potonika.
Slednjo je laboratorij izbral zaradi njene sposobnosti učinkovitega podpiranja čvrstosti kože, saj deluje v njeno globljo plast, s tem pa kožo učvrsti in ji povrne volumen. Potoniki je dodan izvleček mastike, rastline sredozemske makije, za še večji učinek podarjanja prožnosti.
Sestavi so za večjo učinkovitost dodani še hialuronska kislina, ki močno in dolgotrajno vlaži, izvleček planike z učinkovitim delovanjem proti staranju v kombinaciji z vitaminskim kompleksom in voda alpske vrtnice.
Poleg tega je zaradi bogate vsebnosti hranilnih rastlinskih snovi in dodatka pigmentov za sijaj ta krema nepogrešljiva za kožo, saj je ta z uporabo vsak dan bolj čvrsta, sveža in sijoča.

Zakaj je tako posebno

Leta 2023 je Justov laboratorij preoblikoval ta »biser« linije, da bi še dodatno oplemenitil vrednost izdelka, ki so ga stranke že sprejele z izjemnim navdušenjem.

Cilj je dosegel s klinično preizkušeno učinkovitostjo*: po 2 mesecih uporabe je koža bolj prožna (+8 % ), čvrsta (+14 %) in s preoblikovanimi konturami (-6 % gub okrog nosu in ustnic), gube so izrazito zmanjšane (pri 64 % žensk), uporabnice pa izjemno zadovoljne (96 % jih svojo kožo vidi bolj sijočo, 100 % pa kožo občuti bolj čvrsto, močno nahranjeno in navlaženo).

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 20 prostovoljk, ki so izdelek uporabljale 56 dni, temelji na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni z merjenjem specifičnih pokazateljev na koži (prožnost, čvrstost in preoblikovanje kontur obraza), klinični z oceno zmanjšanja gub s strani dermatologa ter subjektivni oceni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ