Novost Krema za konture oči

Ciljano delovanje proti staranju za najbolj občutljiv predel obraza

50 ml

Kako deluje

Oblikovana posebej za predel kože okrog oči, ki je najbolj nagnjen k pojavu znakov, povezanih z utrujenostjo in minevanjem časa (kot so majhne gube, zabuhle vrečice in temni kolobarji pod očmi).
Z redno uporabo je koža okrog oči dan za dnem videti bolj gladka, mehka in napeta, s tem pa pogled svež in sijoč.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, vključno z najbolj občutljivo, saj je brez dodanih dišav.
Primerna tudi za mlado kožo za preprečevanje pojava majhnih znakov, povezanih s suho kožo.

Sinergija narave na koži

Od jeseni leta 2023 je na voljo sestava za bolj specializirano in popolno delovanje ter kremno teksturo, ki kožo še bolje nahrani.
Glavni sestavini celotne linije Vital Just (planika in alpska vrtnica z izjemnim učinkom proti staranju) sta povezani z rastlinskim kompleksom z učinkom napenjanja kože za močno zaščitno, gladilno in mehčalno delovanje in s tem blaženje videza znakov minevanja časa na koži.
Poleg tega nov rastlinski kompleks združuje sinergijo izvlečkov gloga, jasmina in ajde, ki podpirajo kožno mikrocirkulacijo in preprečujejo kopičenje tekočine in maščobe, ki povzročata nastajanje vrečic in temnih kolobarjev.
Za povrh je zaradi dodatka izbranih rastlinskih sestavin z mehčalnim učinkom (karitejevega masla in olja oslada) tekstura izdelka kremna in kožo nahrani, s tem pa jo ohranja bolj mehko in gladko in jo okrepi.

Zakaj je tako posebno

Njena učinkovitost je dokazana*: po samo mesecu dni uporabe je koža okrog oči bolj gladka (+9,2 %) in videz znakov staranja ublažen, kar zadeva gube (17 % manj globoke), kolobarje (- 17 % videza »temne kože«) in vrečice (-10 % otekline).
Poleg tega iz klinične ocene izhaja, da je pri 67 % žensk gub manj, videz vrečic ublažen (59 %), kolobarji pa so manj izraziti (76 %).
Rezultate potrjuje tudi občutek uporabnic: 93 % jih vidi svojo kožo bolj čvrsto in s tem »pogled revitaliziran«, kar 100 % pa je všeč videz gladke in močno navlažene kože, prav tako jih seveda navdušuje nova kremna tekstura izdelka.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 40 prostovoljk, ki so izdelek uporabljale 28 dni, temelji na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni z merjenjem specifičnih pokazateljev na koži (nagubanost, globina majhnih gub, intenzivnost kolobarjev okrog oči, volumen vrečic), klinični z oceno zmanjšanja gub, vrečic in kolobarjev ter subjektivni oceni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ