Novost Nočna krema

Vsak večer v podporo naravni regeneraciji kože ponoči

50 ml

Kako deluje

Krema za obraz za preventivo in nego proti staranju z intenzivnim učinkom regeneracije, oblikovana zapodporo naravni regeneraciji kože ponoči.
Bogata vsebnost specifičnih rastlinskih izvlečkov pripomore k sproščanju kože med počitkom, saj podpira njen naravni proces obnavljanja, ki se aktivira ponoči. tako se zjutraj zbudimo z bolj čvrsto, s tonusom bogato in napeto kožo.
Je izjemno prijetna za nanos zaradi svoje tekoče teksture, ki se hitro vpija in kožo ovije v intenziven in prefinjen cvetlični vonj.

Kdaj se uporablja

Za zadovoljevanje potreb po regeneraciji ponoči tako mlade kot zrele kože.
Je idealna tako za preventivo kot nego v primeru že prisotnih gub in znakov staranja.

Sinergija narave na koži

Spomladi leta 2023 je ekipa oddelka za razvoj in oblikovanje Just predstavila dva izdelka za obraz za uporabo v kombinaciji z namenom še večjega učinka regeneracije na različne plasti kože: to sta Vital Just dnevna krema inVital Just nočna krema, oblikovani za potrebe po regeneraciji kože vseh starosti.
Gre za naravni proces temeljnega pomena za ohranjanje zdravega in svežega videza kože, ki ga Just podpira z dvema inovativnima izdelkoma, v katerih imata glavno vlogo dve švicarski rastlini z izjemno sposobnostjo obnavljanja: planika in alpska vrtnica, ki ju je Just izbral zaradi njune visoke učinkovitosti proti staranju.
Njena sinergija na osnovi planike, alpske vrtnice (katere izvleček podpira regeneracijo usnjice, vmesne plasti kože), divje sivke in vitamina C, povezanih z naravnimi sestavinami z mehčalnim učinkom, učinkovito spodbuja naravno regeneracijo kože, da je naša koža zjutraj vidno lepša in bolj napeta.

Zakaj je tako posebno

Učinkovitost proti staranju potrjujejo tako strokovnjaki kot tisti, ki so kremo poskusili na lastni koži*: iz klinične študije o kombinirani rabi dnevne in nočne kreme izhaja, da so na koži že po mesecu dni uporabe gube manj izrazite (11 %), koža pa je bolj gladka (8 %) in čvrsta (6%). Poleg tega skoraj večina udeleženk v študiji svojo kožo vidi bolj gladko (100 % vprašanih), prožno (95 %) in bolj zdravo (95 %).

* Klinična študija o kombinirani rabi dnevne in nočne kreme, opravljena na zunanjem inštitutu na vzorcu 20 prostovoljk z utrujeno kožo brez tonusa, ki je 28 dni uporabljalo izdelka v kombinaciji. Rezultati (povprečne vrednosti) temeljijo na 2 vrstah ocen, in sicer instrumentalni in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ