Novost Odstranjevalec ličil

Za nežno odstranjevanje ličil z obraza, oči in ustnic

150 ml

Kako deluje

Odstranjevalec ličil 3 v 1 za obraz, ustnice in oči na osnovi micelarne vode, ki ga je laboratorij jeseni 2023 preoblikoval in je tako še bolj nežen in obogaten z izbranimi rastlinskimi sestavinami.
Je zelo praktičen in hiter za uporabo, saj se ne spira z vodo: z nekaj izdelka na vatni blazinici odstranimo vse vrste ličil in nečistoče.
Ob vsakodnevni uporabi kožo očisti, osveži in jo ovije v nežen cvetlični vonj.

Kdaj se uporablja

Primeren za vse vrste kože.
Prija tudi občutljivi koži, ki zlahka pordi ali je nagnjena h kuperozi, saj je brez alkohola in dodanih dišav.
Idealen za tiste, ki radi hitro odstranijo ličila in ne marajo izdelkov za čiščenje, ki se spirajo z vodo.

Sinergija narave na koži

Justov laboratorij je izbral kozmetično obliko micelarne vode, za katero je značilna vsebnost micelov, mikrodelcev na osnovi zelo blagih čistilnih snovi, ki ujamejo nečistoče in jih vežejo nase, te pa se nato učinkovito odstranijo s preprostim potegom z vatno blazinico.
Tej so dodane pomirjevalne in vlažilne sestavine, in sicer koncentrat vode damaščanske vrtnice, ki izdelku podarja tudi naraven cvetlični vonj, izvlečka stolistne vrtnice in planike, katerim se pridružujeta še voda alpske vrtnice in izvleček šipka za še bolj učinkovito sinergično delovanje pri zaščiti kože.

Zakaj je tako posebno

Izjemno zahtevna in natančna izbira oblikovalcev sestav: Just je za ta izdelek izbral damaščansko vrtnico, ki prihaja od enega najpomembnejših svetovnih pridelovalcev, se pobira ročno po zelo doslednih metodah ter v obdobju zrelosti in delu dneva, ki sta najbolj optimalna za koncentriranje in ohranjanje največje možne vsebnosti funkcionalnih snovi.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ