Nova formula Serum

Izvrsten učinek za sijoč obraz

30 ml

Kako deluje

Biser Justove linije izdelkov za nego obraza podpira naravno regeneracijo kože z močnim delovanjem proti staranju.
Podarja tonus in poživlja, gladi in prispeva k enakomerni polti zaradi vsebnosti izbranih novih sestavin, poleg tega krepi in ščiti z vsebnostjo izvlečkov z naravnim učinkom antioksidantov, ki pomagajo preprečevati in blažiti prezgodnje staranje kože.
Bogastvo inovativnih naravnih sestavin, ki prispeva k izjemnemu rezultatu: bolj čvrsta, prožna, močna, zaščitena … vidno bolj gladka in sijoča koža obraza.

Kdaj se uporablja

Posebej priljubljen pri ženskah in primeren pri vseh starostih kot preventiva in tretma.

Sinergija narave na koži

Jeseni leta 2022 je Justov laboratorij Vital Just serum popolnoma prenovil, da bi ga naredil še bolj učinkovitega in prijetnega s svojo lahko in tekočo teksturo.
Cilj je zagotovo dosegel s serumom na osnovi novih funkcionalnih sestavin, izbranih za močno podpiranje naravne regeneracije kože na še bolj ciljan način in z delovanjem na več načinov.
V osrčju sestave je krepčilni rastlinski kompleks na osnovi izvlečka brazilske kreše in vitamina C, ki podpirata naravno proizvajanje snovi temeljnega pomena za čvrstost kože (kot sta kolagen in elastin) in sta povezana z bakuchiolom, funkcionalno snovjo rastlinskega izvora, ki prispeva k naravni regeneraciji kože in hkrati blaži videz kožnih madežev.
Nove sestavine, povezane z drugimi značilnimi sestavinami linije Vital Just (kot sta planika, ki zavira delovanje prostih radikalov, ki povzročajo prezgodnje staranje, in alpska vrtnica s krepčilnim in zaščitnim učinkom), in razne hranilne rastlinske sestavine za vsak dan bolj svežo, vitalno in sijočo kožo.

Zakaj je tako posebno

Novi serum ob redni uporabi dokazano* prispeva k vidno bolj gladki, s tonusom bogati in sijoči koži: po samo mesecu dni uporabe so gube manj izrazite in koža bolj sijoča, bogatejša s tonusom in bolj čvrsta (pri 71 % udeleženkah klinične študije**), bolj gladka (62 %) in enakomernega tena (67 %).
Še več: kdor ga je poskusil v okviru testiranja, poroča o izjemni všečnosti rezultatov, doseženih po samo mesecu dni uporabe na svoji koži; ta se jim zdi bolj gladka in enakomernega tena (pri 95 %), bolj sijoča (90 %),bogatejša s tonusom in bolj obnovljena (81 %), manj utrujena in zaznamovana (67 %).

* Ker gre za zelo aktiven izdelek, se lahko v primeru posebej občutljive kože pojavi začasna pordelost.

** Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 21 prostovoljk, ki so izdelek uporabljale 28 dni, temelji na 3 vrstah ocen, in sicer na instrumentalni z merjenjem globine gub in sijaja kože, medicinski z oceno ravni čvrstosti, gladkosti in enakomernosti tena s strani dermatologa in na subjektivni oceni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ