Nova formula Tonik za obraz

Kanček svežine in ravnovesja proti utrujenosti za obraz

150 ml

Kako deluje

Tonik za obraz odstrani morebitne ostanke ličil in nečistoč, povrne ravnovesje koži in jo pripravi na nadaljnjo nego, jo osveži in poživi, s tem pa ublaži občutek utrujenosti, ki lahko vpliva na njen videz.

Kdaj se uporablja

Posebej priljubljen pri ženskah in primeren za vse vrste kože.
Idealno dopolni redno čiščenje obraza in je primeren za uporabo kadar koli tekom dneva za podarjanje koži kančka svežine in vitalnosti z učinkom proti utrujenosti.

Sinergija narave na koži

Jeseni leta 2022 je Justov laboratorij Vital Just tonik popolnoma prenovil, da bi ponudil izdelek, ki še bolje ščiti in povrne ravnovesje z vsebnostjo novih rastlinskih sestavin, poleg tega pa osveži in povrne vitalnost, saj je obogaten s specifično sinergijo rastlin.
V osnovi izdelka je še vedno izbor sestavin, poznanih po izrazitem pomirjevalnem delovanju (izvleček planike in hidrolat damaščanske vrtnice), tem pa so dodane nove, posebej izvrstne sestavine, tj. eterična voda alpske vrtnicein izvleček šipka, ki v kombinaciji s stolistno vrtnico povečujeta pomirjevalni učinek in podarjata še več prožnosti, saj podpirata naravno regeneracijo kože.
Poleg tega dodatek osvežilnega kompleksa z meto, zelenim čajem in materino dušico izdelek naredi še bolj učinkovit v njegovem prijetno poživljajočem in krepčilnem delovanju na kožo obraza, zlasti če se ta zdi ugasla in utrujena.

Zakaj je tako posebno

Za svoj novi tonik za obraz je Just oblikoval prijetno sestavo tudi za občutljivo kožo, saj ne vsebuje alkohola ali dodanih parfumov, razen naravno prisotnih v rastlinskih sestavinah, poleg tega je primeren tudi za občutljiv predel okrog oči*.

* Oftalmološko testiran v zunanjem laboratoriju z oceno specialista okulista.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ