Naravna tradicija, način in modrost.

Skrbimo za okolje, skrbimo za ljudi

Pred več kot 80 leti je naš ustanovitelj Ulrich Jüstrich določil in predstavil vrednote, ki jim danes pri Justu po vsem svetu še vedno sledimo. Raziskave o najboljših načinih uporabe darov matere narave pa je vedno spremljala tudi iskrena pozornost do človeka in medosebnih odnosov.

Odgovornost in obveza, dan za dnem

V Sloveniji se je Just odločil udejanjiti svojo odgovornost s prizadevanjem k različnim dobrodelnim projektom podpore okolju in družbi.

Skrbimo za okolje

Odgovornost do okolja Justu predstavlja konstantno obvezo, zato si dnevno prizadevamo k varovanju ekološkega ravnovesja v okolju, v katerem živimo. Embalažo čisto vsakega izmed naših izdelkov je mogoče reciklirati, za promocijske in druge materiale raje posežemo po papirju, ki izvira iz gozdov, upravljanih po načelu trajnosti, izbiramo podjetja, ki v pridelavo surovin vključujejo lokalne skupnosti, s čimer spodbujamo lokalno gospodarstvo.

Skrbimo za ljudi

V celotni Justovi zgodbi se vedno znova pojavlja beseda, ki je del naše stvarnosti in nas močno označuje: to je odnos. Naš ustanovitelj Ulrich Jüstrich je svojo – našo – dogodivščino uspeha začel na osnovi iskrene ljubeznivosti in odprtosti do ljudi, ki se odraža v pozornem poslušanju ter prijetnem in toplem neposrednem stiku.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.