Naravna tradicija, način in modrost.

Kako lahko kupite izdelke?
Doživite izkušnjo dobrega počutja!

V vašem domu, s pomočjo pripravljenega svetovalca.

Direktna prodaja je duša podjetja Just.
Omogoča nam ponujanje personalizirane storitve številnim strankam po vsej Sloveniji, in sicer preko svetovalcev, ki predstavljajo izdelke, vam jih pomagajo izbrati in vas učijo, kako jih uporabljati, da bi dosegli največje blagodejne učinke.
Izpolnite obrazec, če želite, da vas kontaktira svetovalec iz vašega območja.

Želite več informacij?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Trenutek dobrega počutja za spoznavanje posebnih izdelkov

Naš način prodaje temelji na srečanjih na domu: to so predstavitve Just – koristni, zanimivi in prijetni trenutki, prežeti z dobrim počutjem, ki jih lahko delite, s komer želite.

Med predstavitvijo boste lahko brez obveznosti nakupa izdelke poskusili, spoznali njihove blagodejne lastnosti in občudovali kakovost vsakega posebej s pomočjo naših pripravljenih svetovalcev in izkušenj številnih zadovoljnih uporabnikov.

Predstavitve bodo potekale v skladu z veljavnimi odloki v zvezi z zajezitvijo epidemije COVID-19.

Kupite izdelke Just na varen in prijeten način

Če se vam ne uspe udeležiti predstavitve ali je gostiti pri vas doma, lahko v tem posebnem obdobju izdelke Just kljub temu spoznate in kupite.
Naši svetovalci so vam pripravljeni posredovati kakršno koli informacijo in najti najustreznejšo rešitev, da bi vam ponudili personalizirano storitev, tudi ob pomoči tehnologije, ter vam tako zagotovili vse dobro počutje Just, ki je danes še posebej nepogrešljivo.

Naročeni izdelki vam bodo dostavljeni na dom preko vašega svetovalca in vam bodo prinesli edinstveno doživetje … po mnenju vsak dan številnejših slovenskih družin je namreč učinkovitost izdelkov Just zares brez primere.

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.