Naravna tradicija, način in modrost.

Želite kupiti naše izdelke? Pridite na predstavitev!

Informacije, nasveti, vpletenost … dobro počutje! Predstavitev Just je veliko več kot le način prodaje. Predstavlja prav poseben trenutek, v katerem v prijetni družbi delimo želje po dobrem počutju, se učimo uporabljati naše izdelke in spoznavamo njihovo izvrstno kakovost. Pri tem pa nam ob strani stojijo naši svetovalci in svetovalke.

Predstavitev: spoznajte in kupite izdelke Just

Toplina doma, vpletenost prisotnih in strokovnost naših svetovalk in svetovalcev. Predstavitev več kot odlično uokvirja naše izdelke: je edini način prodaje, ki nam omogoča, da brez obveznosti do nakupa spoznamo njihovo kakovost in prejmemo najboljše nasvete za njihovo uporabo. Želite sodelovati? Pokličite svojo svetovalko/svojega svetovalca Just.
Če še ne poznate nikogar, kliknite tukaj.

Dobro počutje se začne tu...

Srečati se z namenom, da delimo informacije in nasvete za dobro počutje, je prvi korak na poti k cilju za dosego le-tega. Pri Justu verjamemo v vrednost odnosa, v tisto vzajemno zaupanje, ki se poraja iz nasveta in postane priložnost za iskreno prijateljstvo.

Gostite predstavitev pri vas doma, prednosti so zares številne!

Zakaj ne bi postali Justova gostiteljica? Odpreti vrata svojega doma predstavitvi Just prinaša številne prednosti, v zahvalo za gostoljubje namreč našim gostiteljicam namenjano ekskluzivna darila in posebne promocije. Prirediti predstavitev je zelo preprosto: stopite v stik s svojo svetovalko/svojim svetovalcem in prejeli boste vse potrebne informacije in želeno pomoč. Če še ne poznate nobene svetovalke/nobenega svetovalca Just ali želite stopiti v stik z določeno svetovalko/določenim svetovalcem, kliknite tukaj.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.