Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

»Sveže novosti!« v posebni prodaji, Justove gostiteljice pa naj začnejo razmišljati o plaži, saj smo zanje pripravili priložnost za »Pomežik soncu«.

 

Posebna prodaja »Sveže novosti«

Pripravite se na pomlad s 3 izjemnimi izdelki, med katerimi sta 2 popolni novosti, tako da ni naključje, da se tokratna posebna prodaja imenuje »Sveže novosti!«, vključuje pa:  
- Deo Fresh (75 ml, 17 €), novi dezodorant v spreju živahnega vonja, ki ga lahko uporabljate vsakič, ko si tega želite, in ga imate lahko vedno s seboj;
- Eterično olje elemi (10 ml, 18 €), novo eterično olje, ki se pridobiva iz smole drevesa elemi, vas bo očaralo s svojimi intenzivnimi balzamičnimi in začimbnimi notami, ki prispevajo k bolj čvrsti koži in vzbujajo občutke pomirjenosti in notranjega miru;
- Ustno vodo (75 ml, 17 €), dopolnilo k ustni higieni, ki je idealno med nošenjem maske, pa tudi druženjem, saj osveži in ustom zagotavlja zaščito in olajšanje.

Vsi 3 izdelki so na voljo le za kratek čas, do porabe zalog. Pokličite še danes svojo svetovalko ali nas kontaktirajte!.

Posebna prodaja »Pomežik soncu«

Da bi se gostiteljicam zahvalili za njihovo gostoljubje, jim Just namenja izjemno promocijsko akcijo, ki jim prinaša možnost izbire med 2 ekskluzivnima setoma izdelkov za pripravo na poletje:

  • set za dolge dni in večere na prostem z dvema izdelkoma za sončenje z visoko zaščito za telo in obraz (Mleko za sončenje SPF 30 in Krema za sončenje SPF 30) in Losjonom proti mrčesu z učinkovitimi lastnostmi repelenta proti mrčesu;

  • set za razkazovanje popolne postave z Detox pilingom za telo za bolj čisto in gladko kožo in losjonom Shaping Body Fluid* za preoblikovano postavo.

Obema setoma izdelkov smo priložili kozmetično torbico znamke O bag iz posebnega mehkega silikona.

Super darilo »Pomežik soncu« lahko samo v teh dneh prejmejo gostiteljice Just: če ga želite prejeti tudi vi, sledite navodilom vaše svetovalke. Če še ne poznate nobene, nas kontaktirajte!

* kozmetična pomoč v boju z estetskimi nepravilnostmi celulita na koži

Posebna prodaja "Dobrodelni mini set"

Podarite sebi ali drugim očarljiv dobrodelni mini set v darilni škatli, ki prinaša »Genialne rešitve« za spomladansko dobro počutje. Spoznajte 3 izdelke v posebnem pakiranju in kozmetično torbico za čudovito pomlad.

- Olje guduči roll-on (5 ml) z gudučijem, limeto, limono, lavandinom in rožmarinom je mešanica izbranih in med seboj z vso modrostjo povezanih rastlin za spodbujanje novega zagona. Na voljo je le v teh dneh in izključno v dobrodelnem mini setu!
- Pedicream krema za noge (30 ml) je slovita »Justova krema za noge« s sladkim mandljem, kamilico in arniko. 
- Ognjičeva krema (30 ml) z ognjičem, slezenovcem in ameriškim slamnikom je najboljši izdelek za pripravo kože na poletno sonce. 
- Kozmetična torbica v obliki srca iz tkanine ripstop v meliranem videzu je prikupna v vseh pogledih, nosite jo lahko s seboj naokrog ali na ogled postavite doma in v njej shranjujete svoje najljubše kozmetične izdelke ali druge drobnarije. 

Tudi letos boste z nakupom dobrodelnega mini seta prispevali ne le k svojemu dobremu počutju, pač pa tudi k boljšemu življenju drugih. Letos so to Junaki 3. nadstropja, otroci z rakom. Od vsakega prodanega seta bomo namreč 1,50 € prispevali prav njim za nakup prepotrebne medicinske opreme. Dobrodelni mini set je v posebni prodaji za 25 € le za kratek čas: izkoristite priložnost, pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte!

Naredite to pomlad nekaj dobrega zase in za druge: hvala za vaš prispevek!

Posebna prodaja »Draga mojemu srcu«

Obdarite ženske, ki jih imate najraje, z ekskluzivnim setom na osnovi vanilje in pačulija in čudovitim modnim dodatkom! S posebno prodajo »Draga mojemu srcu« jim boste v elegantni darilni škatli podarili:

  • Gel za prhanje vanilja in pačuli (125 ml), ki je nežen za kožo in jo med prhanjem ovije in razvaja s svojim sugestivnim vonjem;
  • Maslo za telo vanilja in pačuli (100 ml), ki odlično nahrani in navlaži vse vrste kože in je še posebej primerno za tisto suho in izsušeno, saj se njegova bogata tekstura čudovito stopi na koži … da o čudovitem prefinjenem vonju niti ne govorimo!
  • očarljivo torbico iz umetnega usnja z ročaji v obliki srca, prevlečenimi s sijajno barvo, in praktičnim ramenskim pasom, ki set dopolni s kančkom elegance in ženstvenosti.

Set »Draga mojemu srcu« vam je na voljo samo v teh dneh za 37 €.

Ne zamudite priložnosti: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

* Spoznajte številne dobre razloge za nakup v tem času nepogrešljivega dobrodelnega mini seta 2021!
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.