Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

»Veličastna pomlad« po izbiri za gostiteljice, priložnost za »Mehak objem« za vse in darilo v zahvalo za vašo zvestobo.

Posebna prodaja

"Mehak objem"

Danes so vam v posebni prodaji ekskluzivno na voljo:

  • Olje za nego in regeneracijo (40 ml – 22 €) neguje kožo s strijami ali brazgotinami in preprečuje nastanek novih nepravilnosti. Z redno uporabo bo koncentrat sestavin, ki obnavljajo in pomirjajo, izboljšal videz vaše kože;
  • Appenzell krema seneni drobir (50 ml – 15 €) je večnamenska krema na osnovi arnike, planike in senenega drobirja, ki nahrani in navlaži kožo obraza, rok in telesa;
  • Dezodorant roll-on planika (50 ml – 16 €) je ekskluziven dezodorant na osnovi svežih planik iz švicarskih Valiških Alp, ki je učinkovit in hkrati nežen za kožo.

Izdelki so lahko vaši le za kratek čas: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte!

Super darilo

»Veličastna pomlad«
Za gostiteljice Just
je tu izjemna promocija: super darilo »Veličastna pomlad«. Na voljo je samo v teh dneh, zato sledite navodilom svetovalke in izberite svoj set med dvema očarljivima možnostma, to sta:

  • set Vital Just s Kremo 24H (50 ml) in Emulzijo za okrog oči in ustnic (30 ml) za pripravo obraza na dobrodošlico pomladi s čudovito kožo in
  • set z izvrstnim srcem tea tree Just, s katerim so lahko vaši Eterično olje tea tree (10 ml), Krema tea tree (100 ml) in Šampon tea tree (250 ml).

Obema setoma je priložena ščetka za obraz 3 v 1 za čisto, gladko in sijočo kožo.

Kako do izdelkov te čudovite promocije? Vaša svetovalka vam je na voljo za vsa navodila. In če še ne poznate nobene, nas kontaktirajte še danes! 

 

Darilo za zahvalo

In da bi se vam zahvalili za vašo zvestobo, vam Just namenja darilo, in sicer pisano in mehko mrežasto gobico za uporabo z vašimi najljubšimi izdelki Just in za še veliko poživljajočih trenutkov pod prho.

Vaša je lahko do porabe zalog: spoznajte kako, pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

 

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.