Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

Dva privlačna seta izdelkov iz linije toplih kopeli in esenc: »Imejte se radi«! Številne »očarljive note«, za gostiteljice pa »Balzami za telo in dušo« Just. In v zahvalo za vaše zaupanje še posebno darilo. 

Posebna prodaja

Ste že razmišljali o darilu za valentinovo … ali druge priložnosti, ko potrebujete darilo? Tu je čudovita dvojna promocija, ki vam prinaša dva izjemna seta izdelkov iz linije toplih kopeli in esenc: posebna prodaja »Imejte se radi«!

V tej promociji sta na voljo dve kombinaciji kopeli in esence v posebnem pakiranju, obe shranjeni v kozmetični torbici Mandarina Duck, priložena pa je še prikupna gobica v obliki srca:

  • za več moči in energije s toplo vodo izberite set Alpske kopeli (75 ml) in Esence materina dušica (50 ml) s črno kozmetično torbico Mandarina Duck s stranskim ročajem in gobico;
  • za največji izkoristek sprostilnega in pomirjevalnega učinka tople kopeli izberite set Sprostilne kopeli (75 ml) in Esence melisa (50 ml) s kompaktno kozmetično torbico Mandarina Duck v perlastem odtenku sive in gobico.

Dva seta, med katerima lahko izbirate … ali še bolje, kupite kar oba: seta sta vam na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 25 €.

 

Posebna prodaja

Pustite se zapeljati najnovejšemu gelu za prhanje za nežno razvajanje kože s toplimi orientalskimi notami: z vsebnostjo eteričnega olja palmarose in izvlečkov mire in bosvelije vas bo očaral s svojim nenavadnim, toplim in prefinjenim vonjem.

Gel za prhanje palmarosa, bosvelija in mira (250 ml) vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 21 €.

 

Posebna prodaja

Ko je zunaj mraz, naše odlične zaveznike predstavljajo eterična olja … še posebej v kombinaciji s toplo vodo! Zato vam Just priporoča …

Eterično olje komarček, danes izjemoma na voljo, s sladkim vonjem, ki čisti in razstruplja;
Eterično olje evkaliptus, balzamično mešanico 7 rastlin s srcem evkalipta;
inhalator* za koriščenje blagodejnih učinkov pare in lajšanje dihanja. Dodali smo še nekaj posebnega: zraven namreč prejmete ekološko vrečko iz plastike rPET, pridobljene z recikliranjem ene pollitrske plastenke, ki je praktična in naravi prijazna.

Dve eterični olji (vsako po 10 ml) in inhalator* z eko vrečko so vam na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 28 €.

*Pred uporabo natančno preberite opozorila in navodila za uporabo.

 

Posebna prodaja

Bogato in dragoceno mazilo na osnovi eteričnih olj in izvlečkov alpskih zelišč je idealno za masaže: odkrijte balzamični občutek dobrega počutja, ki ga vzbuja Alpski balzam … pozimi nepogrešljiv in zares prijeten.

Alpski balzam (13 ml) vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji za 17 €.

Super darilo

Za gostiteljice Just je tu izjemna promocija, ki vam prinaša vaše najljubše kreme: super darilo »Balzami za telo in dušo«. Samo v teh dneh lahko po navodilih vaše svetovalke prejmete 3 kreme z aktivnim delovanjem na koži po vaši izbiri v izvirni in zares prikupni škatli.

Kako do te čudovite priložnosti? Vaša svetovalka vam je na voljo za vsa navodila.

Darilo za prisotnost

In da bi se vam zahvalili za vaše zaupanje, vam Just namenja darilo, in sicer izvrsten Sprej za usta v posebnem pakiranju po 1,5 ml.

Njegova izvrstna sestava z lanenimi semeni in 6 eteričnimi olji vas bo presenetila s svojim vlažilnim, pomirjevalnim in osvežilnim delovanjem, ki preprečuje občutek suhih ust in neprijeten zadah.

Vaš je lahko do porabe zalog: odkrijte pri svoji svetovalki, kako ga lahko v dar prejmete tudi vi.

Posebna prodaja

Eterično olje gardenija in jasmin roll-on

Bi si, še posebej v tem času, želeli več vedrine? Zaupajte se naravi Just!

Samo v teh dneh vam je na voljo Eterično olje gardenija in jasmin roll-on, ki s preprostim dotikom na koži sprošča občutek miru in vedrine, ki ga iščete: to omogoča izvirna mešanica intenzivnega cvetličnega vonja na osnovi eteričnih olj, poznanih po pomirjevalnih lastnostih, kot so olja gardenije, jasmina in cemprina, ter olj, ki vzpostavljajo harmonijo, kot sta olji pomaranče in pačulija. V priročnem pakiranju ga imate lahko vedno s seboj: pokličite svojo osebno svetovalko še danes!

Eterično olje gardenija in jasmin roll-on (10 ml) je v posebni prodaji za 23 €.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.