Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

Dve izvrstni mešanici eteričnih olj za povrnitev popolnega dobrega počutja.

In če se udeležite predstavitve, lahko prejmete darilo!

Posebna prodaja "Eterično olje Meditation"

Bi radi občutili več lahkotnosti v primerjavi z bremenom skrbi? Poskusite Eterično olje Meditation, mešanico eterično olj (bosvelije, pačulija, citrusov in številnih drugih) orientalskih not, ki vzbujajo občutke vedrine in ustvarjajo vzdušje nove lahkotnosti.  

Eterično olje Meditation (10 ml – 16 €) vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja: Eterično olje gardenija in jasmin rol-on

Ob stiku s kožo sprošča cvetlični vonj, ki vzbuja občutek izjemne umirjenosti: Eterično olje gardenija in jasmin rol-on je mešanica pomirjevalnih eteričnih olj s praktičnim aplikatorjem, ki se priporoča za uporabo v primeru občutkov tesnobe in nemira.

Mešanica je odlična kadar koli tekom dneva in nepogrešljiva ob menjavi letnih časov in v obdobjih, ko se je treba ponovno spoprijeti z vsakodnevnimi obveznostmi.

Eterično olje gardenija in jasmin rol-on (10 ml – 24 €) vam je na voljo samo v teh dneh v posebni prodaji: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Super darilo

Z Justom je tudi povratek z dopusta lahko čudovit! Priredite predstavitev po navodilih svoje svetovalke in izbirali boste lahko med 2 setoma izdelkov, to sta:

  • set za čiščenje in vlaženje z 2 ekskluzivnima izdelkoma, ki sta na voljo samo v okviru te promocijske akcije: Gel za prhanje (250 ml) in Maslo za telo (150 ml) palmarosa, bosvelija in mira, oba opojno dišeča in oba bogata z izvrstnimi sestavinami;
  • nepogrešljiv set za nego las s Šamponom za voljne lase (250 ml), ki je idealen za vsakodnevno rabo in za vso družino, in Negovalnim balzamom (150 ml), ki se lahko uporablja kot balzam ali maska.

Obema setoma je priložen eleganten in praktičen zložljiv dežnik.

Kako do izbranega seta? Pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Darilo za prisotnost: stiskalnik za tube

Da bi se vam zahvalili za vašo prisotnost, vam Just namenja ekskluzivno darilo, ki pa je na voljo le do porabe zalog: gre za zares zelo uporaben stiskalnik za tube, s pomočjo katerega boste lahko v svojih izdelkih uživali do zadnje »kapljice«.

Darilo je na voljo le za kratek čas, če ga želite imeti, pa se morate le udeležiti predstavitve: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja

Čistilna maska 2 v 1 in Ustna voda

Sedaj sta v posebni prodaji ekskluzivno na voljo tudi 2 popolna izdelka za to obdobje:

  • Čistilna maska 2 v 1 (100 ml – 29 €) z glino in rastlinskimi izvlečki za mešano, mastno in k aknam nagnjeno kožo pomaga preprečevati in blažiti masten lesk ter videz manjših nepravilnosti, s čimer prispeva k bolj gladki koži obraza;
  • Ustna voda (75 ml – 18 €) z rastlinskimi izvlečki in eteričnimi olji deluje zaščitno, pomirjevalno in krepčilno, polega tega pa tudi osvežuje in tako prispeva k popolnemu dobremu počutju ust po čiščenju zob.  

Bi ju radi imeli? Pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.