Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas v tem obdobju

Samo v teh dneh 4 seti, eden bolj privlačen od drugega: podarite jih svojim najdražjim ali z njimi pocrkljajte sebe.

Za gostiteljice pa na izbiro 2 seta za prijetno preživljanje zime

Super darilo »Z energijo do dobrega počutja«

Za gostiteljice Just smo pripravili izjemno promocijsko akcijo po izbiri: gostite predstavitev in skupaj s kozmetično torbico v karirastem vzorcu prejmite svoj najljubši set med 2 na izbiro!  

  • Set za lažje dihanje in zaščito kože vsebuje 4, v tem obdobju idealne izdelke: Eucasol, Pršilo za nos, Kremo tea tree in, ekskluzivno ob tej priložnosti, izvrstno Milo za roke (250 ml).

  • Set, ki združuje evkalipt in blagodejne učinke hidroterapije, pa vključuje 3 izdelke, od katerih si 2 izberete sami: skupaj z balzamičnim Eteričnim oljem evkaliptus si lahko namreč izberete eno esenco in eno toplo kopel, med katerimi je tudi novost, ki sicer ni v redni prodaji, tj. Energijska kopel (250 ml).

Kako do super darila »Z energijo do dobrega počutja«? Sledite napotkom svoje osebne svetovalke: pokličite jo takoj ali nas kontaktirajte!  

Posebna prodaja »Praznujmo lepoto!«

Podarite svojemu obrazu lepoto in zaščito s setom Vital Just, s katerim lahko pocrkljate sebe ali vam najdražje ženske. Z mehkim kozmetičnim trakom za lase in žametno kozmetično torbico znamke Mastro Raphael sta tu 2 kremi za obraz, bogati z izvlečkom švicarske alpske vrtnice:

- Vital Just dnevna krema (30 ml), obogatena s peptidi z »učinkom liftinga«, kožo močno ščiti, ji podarja tonus in prožnost za uspešno spopadanje z znaki minevanja časa;

- Vital Just nočna krema (30 ml) podpira naravno obnavljanje kože med nočnim počitkom, vi pa se boste tako vsak dan zbudili z bolj čvrsto kožo.

Posebna prodaja »Nova energija!

Se želite počutiti dobro tudi v najbolj hladnih dneh? Ne zamudite seta izdelkov v priročnem potovalnem pakiranju in čudovitega pripomočka za dobro počutje po zares posebni ceni! Set vsebuje Kremo materina dušica, Kremni gel arnika in vražji krempelj, izvrstno večnamensko zeliščno kremo za obraz, roke in telo, Appenzell kremo seneni drobir (vsak po 30 ml), in novi masažni pripomoček za telo, ki vam s svojimi masažnimi kroglicami obljublja bolj prožno kožo in številne prijetne trenutke sprostitve.

Set »Nova energija« vam je na voljo le v teh dneh, in sicer za 26 €. Pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja »Novo čustvo«

Ali se v hladnih zimskih dneh radi razvajate doma? Danes to lahko počnete na prav poseben način s setom dveh novih eteričnih olj Just.

  • Eterično olje Meditation, nova mešanica z bosvelijo, pačulijem, sandalovino in drugimi eteričnimi olji, v topli kopeli ali kremi za telo sprošča privlačen vonj, ki prežene negativne misli in skrbi.
  • Eterično olje Litsea Cubeba je blagodejno za kožo, pa tudi za razpoloženje, saj vam njegov nežen in svež vonj takoj nariše nasmeh na obraz.

To pa ni vse: Just je setu priložil še dve porcelanasti skodelici in dve žlički, ki služita tudi kot cedili za pripravo vašega najljubšega čaja.

Set »Novo čustvo« vam je na voljo le v teh dneh, in sicer za 35 €. Pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja »Nova eleganca«

Si želite nekaj elegantnega, povsem ženskega? Tu je set z dvema ekskluzivnima novostma: to sta Gel za prhanje in Maslo za telo kakav in jantar za čiščenje in vlaženje kože telesa na osnovi dveh edinstvenih in dragocenih sestavin. Set vsebuje še prefinjen dodatek, in sicer vrečasto kozmetično torbico znamke Mastro Raphael, ki jo lahko postavite na ogled doma ali nosite s seboj.

Set »Nova eleganca« vam je na voljo le v teh dneh, in sicer za 38 €. Pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Podarjamo vam koledar Just 2022

V tem obdobju smo za vas pripravili prav posebno darilo, novi koledar Just 2022. Prefinjen koledar bo obogatil vsak prostor vašega doma s svojimi 12 kalejdoskopi narave, ki drhtijo od barv in energije. Z njimi vas želimo povabiti, da na prihodnost pogledate »z novimi očmi«: objemite novo Justovo temo leta in se odprite spremembi, da bi vso njeno lepoto videli z novimi očmi. Novi koledar Just 2022 »Z novimi očmi« vam je kot darilo na voljo le v teh dneh, dokler naše zaloge ne poidejo: če ga želite imeti, pokličite svojo svetovalko še danes ali nas kontaktirajte.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.