Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas posebno presenečenje tega trenutka

nov potovalni set in druge posebne ponudbe, ki čakajo, da jih zgrabite.

In če organizirate predstavitev, lahko izberete set, ki "obarva vaše poletje"!

Super darilo

V kolikor organizirate predstavitev na domu, lahko izberete najljubšega izmed 2 setov in pozdravite poletje v znamenju dobrega počutja:

  • komplet, s katerim boste kar najbolje izkoristili poletne temperature in sonce, z učinkovitim odišavljenjem, ki ga nudi nežni Slezenovec dezodorant roll on in svežim navlaženjem nepogrešljivega Losjona po sončenju;
  • za svežo in mehko kožo celega telesa je tu set z „osvežilnim in suhim učinkom“ Gela Bodyfresh in hranilnim učinkom Losjona za nego mandelj; vašim ustnicam pa privoščite negovalni dotik Balzama za ustnice.

Oba seta vključujeta na svetlobo občutljivo barvito torbico, ki vas bo presenetila z grafično podobo, ki se ob stiku s sončno svetlobo obarva z novimi podrobnostmi.

Super darilo "Obarvajte vaše poletje" je samo v teh dneh na voljo gostiteljicam. Spoznajte, kako ga lahko dobite: pokličite svojo svetovalko* ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja Set „Potovanje v modro“

Za poletna potovanja, vam Just ponuja 5 "nepogrešljivih" izdelkov, ki jih lahko vzamete s seboj v prefinjeni kozmetični torbici iz žakarda s cvetličnim reliefnim vzorcem:

  • Gel za prhanje melisa in monarda (100 ml), velika novost za nežno, sveže in dišeče prhanje s švicarskimi rastlinami iz ekološke pridelave;
  • Vital Just hidratantni gel (30 ml), nova formula, ki "odžeja" kožo na obrazu;
  • Olje 31 (20 ml) za dobro počutje tudi na potovanjih;
  • Deo Intim (50 ml) za pravilno intimno higieno;
  • Šampon za voljne lase (50 ml) za celotno družino, vsak dan.

Set „Potovanje v modro“ s 5 izdelki v potovalnem formatu, kozmetično torbico in okrašeno škatlo vam je na voljo samo v teh dneh v Posebni prodaji za 41€: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja "Piling za prhanje Vitality"

Poleti odkrijte čudovito gladko kožo, obdano z igrivimi notami, s Pilingom za prhanje Vitality: med čiščenjem kožo nežno gladi in je primeren tudi za vsakodnevno uporabo. Z mareličnimi granulami, rožnato grenivko, limono in ingverjem.

Piling a prhanje Vitality (150 ml) je samo v teh dneh na voljo v Posebni prodaji za 24€: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Posebna prodaja "Dermasphere"

Privoščite koži na nogah in telesu blagodejni učinek masaže kjerkoli in kadarkoli želite z Dermasphere, masažnim pripomočkom s 4 vrtljivimi kroglicami, ki je idealen za dobro počutje, občutek lahkotnosti in odpravljanje utrujenosti.

Le nekaj dni je na voljo v Posebni prodaji po ceni 14€: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte.

Darilo za prisotnost

Udeležite se predstavitve Just, kjer vas čaka darilo: čudovita personalizirana zložljiva pahljača Just v etuiju, ki je nepogrešljiva v vročih dneh.

Dobite jo lahko tako, da se v teh dneh udeležite predstavitve; na voljo je do porabe zalog: pokličite svojo svetovalko ali nas kontaktirajte zdaj!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.