5 aprila 2024

Skrivnosti za sijoč nasmeh s Setom ustna higiena

Smejati se ne prispeva le k boljšemu počutju, pač pa s seboj prinaša tudi morje blagodejnih učinkov. Nasmeh ima takšno moč, da lahko odpre pogled in sprosti pozitivna čustva.

Skrb za enega naših glavnih atributov je torej osnovnega pomena. In kakšen je najboljši način za to? V katalogu Just boste našli popolno kombinacijo dveh izdelkov, oblikovanih prav za čiščenje zob. Popoln par za vsakodnevno higieno zob in dlesni, ki temelji na blagodejnih lastnostih skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov.  

Just-sorriso-radioso-header-EXP
Just-Sorriso-radioso-Gel-dentifricio-EXP

Dnevna rutina

Podnevi se po vsakem obroku ali prigrizku priporoča temeljito čiščenje zob, da bi ustni votlini podarili pravo pozornost. Za ta del dneva je idealen izdelek za čiščenje v obliki gela: njegova sveža in blaga sestava je posebej primerna za učinkovito čiščenje, zlasti v primeru pogostega ščetkanja.

Poskusite Dnevni zobni gel, ki je obogaten z izvlečkom limonine mete s protibakterijskim in osvežilnim učinkom.

Zaščitite vaša usta, medtem ko spite

Mogoče niste vedeli, vendar v času počitka, ko se celotna presnova upočasni, se ustvari »idealno« okolje za napade bakterij v ustih. Zato Just zvečer priporoča uporabo izdelka za čiščenje s teksturo paste, ki nudi učinkovito čiščenje v kombinaciji z močnejšo zaščito, ki traja do jutra.

Zaključite dan z Nočno zobno pasto, bogato z zaščitnima, pomirjevalnima in krepčilnima izvlečkoma vijolice in ameriškega slamnika.

Just-Sorriso-radioso-Pasta-dentifricia-EXP
Just-Sorriso-radioso-foto-EXP

Dva izdelka v sinergiji

Set ustna higiena Just poleg tega vsebuje posebno sestavino, in sicer vodo alpskega izvora, ki je izvrstna za podpiranje mineralizacije zob in ohranjanje pravilnega bakterijskega ravnovesja ustne votline.

V eni sami ponudbi dva izdelka za čiščenje zob, ki se med seboj dopolnjujeta in tako predstavljata popoln odgovor na vse zahteve dobrega počutja ust.

Za dobro počutje ustnic

Poleg rutine, namenjene ustni higieni, je tu še zaveznik temeljnega pomena za ohranjanje ustnic v top formi, in sicer Balzam za ustnice.

Podarja zaščito in olajšanje pred vplivi zunanjih dejavnikov, kot sta veter in sonce, zaradi vsebnosti izvlečkov ognjiča, ameriškega slamnika, navadne črnoglavke in melise ter prijetnega vonja številnih rastlinskih olj in masel.

Imejte ga vedno s seboj, da ohranite vaše ustnice mehke in navlažene vsak dan. In videli boste … vaš nasmeh bo osvojil vse!

Sorriso-radioso-immagini-EXP

Ste videli kakšne izjemne priložnosti?

 

Zdaj pokličite svojega svetovalca, da izveste, kako do njih/h5>

KONTAKTIRAJ NAS