25 aprila 2024

Dobro počutje štirinožnih prijateljev

Sobivanje z našimi hišnimi ljubljenčki je čudovita pustolovščina, potovanje, polno crkljanja, igre in nepozabnih trenutkov.

Psi in mačke so v polnem pomenu besede družinski člani in tudi njihovo dobro počutje je bistvenega pomena za prijetno družinsko življenje: Just jih neguje z novim izdelkom za kopanje, ki poskrbi za specifično higieno naših ljubljenčkov in spoštuje ravnovesje njihove kože.

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-header-exp
Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-2-exp

Za vse najboljše štirinožne prijatelje

 Za veliko ljubiteljev živali je kopanje psa redno opravilo, česar pa ne moremo reči za mačko, za katero je splošno znano, da sama poskrbi za svojo higieno.

Kopanje mačke pa je pogostejše, kot bi utegnili misliti, tako se na primer kopa:

  • mačke z dolgo dlako,
  • mačke v obdobju menjave dlake,
  • mačke, ki raje živijo na prostem,
  • starejše ali prekomerno težke mačke, ki težko dosežejo vse svoje dele telesa.

Kopanje mačke pa je na splošno del nege mačje prijateljice, saj ji na ta način pomagamo ohranjati čistočo in zaščito.

Idealni zaveznik za ta namen je PET CARE Shampoo, velika novost, ki Justovo fitokozmetično znanje namenja najboljšim štirinožnim prijateljem.

Z umivanjem do pravega ravnovesja

 PET CARE Shampoo je oblikovan za nežno in temeljito odstranjevanje umazanije z vseh vrst dlake, jo dobro očisti, naredi mehko, sijočo in zaščiti pred neprijetnim vonjem.

Primeren je za pogosto kopanje: njegova sestava z nežnimi površinsko aktivnimi snovmi, rastlinskimi izvlečki s čistilnim in pomirjevalnim učinkom in eteričnim oljem melise spoštuje naravni pH kože živali in tako pripomore k pravilnemu ravnovesju kože in prinaša prijetno olajšanje tudi v primeru blagih vnetij ali srbečice.

Poleg tega je Justov laboratorij, ki ve, da imajo naši štirinožni prijatelji posebej razvit čut za voh in tip in se radi ližejo, posebno pozornost namenil vonju izdelka, ki je blag in prijeten in v znamenju največjega spoštovanja do živali.

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-3-exp
Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-4-exp

Oblikovan za popolno dobro počutje

Z izdelkom PET CARE Shampoo boste spoznali nove priložnosti dobrega počutja, ki jih lahko delite s svojimi ljubljenčki, posebej če imate doma mladička, ki se bo lahko od malega enostavno navadil na rutino za dobro počutje Just.

Najprej skrbno skrtačite kožuh, da odstranite odvečno dlako in morebitne vozle, nato dlako navlažite in jo nežno zmasirajte z majhno količino šampona, da se postopoma oblikuje lahka pena. Ko umijete ves kožuh, temeljito sperite z mlačno vodo.

Za hitro umivanje

Če vaš ljubljenček ni pretirano navdušen nad stikom z vodo, kar je posebej pogosto pri mačkah, lahko kljub temu poskrbite zanj: za higieno in zaščito razredčite nekaj kapljic šampona v vodi in nato z mokro krpo obrišite dlako, nazadnje pa odstranite ostanke šampona z drugo krpo, ki ste jo namočili samo v vodi.

Ta način umivanja lahko ponovite tudi po vsakem sprehodu s psom ali ob vrnitvi vaše mačke s potepanja, še posebej na tačkah, in vsakič ko je dobro počutje vaše živali izpostavljeno zunanjim dejavnikom, na primer parazitom.

Just-Il-benessere-degli-amici-a-4-zampe-5-exp

Ste videli kakšne izjemne priložnosti?

 

Zdaj pokličite svojega svetovalca, da izveste, kako do njih/h5>

KONTAKTIRAJ NAS