Novost Krema termalni fango

Ustvarjena po navdihu fangoterapije, za boljše počutje v številnih situacijah

200 ml

Kako deluje

Fango krema za večnamenske obloge, ki jo je Just oblikoval, da bi koži podaril učinek pomirjanja in močnega olajšanja za takojšnje boljše počutje v številnih situacijah.
Predstavlja odličnega kozmetičnega zaveznika v boju proti estetskim nepravilnostim celulita na koži in nakopičenim maščobam.
Blaži in povrne ravnovesje koži v primeru posebnih neprijetnosti, kot so luskavica ali ekcemi, in ji podarja močno olajšanje na mestih, kjer se pojavijo tegobe v mišicah.
Zaradi vsebnosti sestavin z balzamičnim vonjem, je prijetna za nanos na specifične predele kože tudi v primeru neprijetnostih prehlada.

Kdaj se uporablja

V vseh letnih časih, vsakič ko koža potrebuje močno pomirjevalno delovanje.

Sinergija narave na koži

Inovativen in edinstven tovrstni izdelek, v katerega je Just vložil vse svoje znanje in izkušnje na področju oblikovanja sestav: svojemu poznavanju hidroterapije in aromaterapije je dodal še navdih, ki izvira iz fangoterapije.
Gre za izjemno koncentriran in večnamenski izdelek, v katerem se osnova iz čistega blata iz Mrtvega morja in gline »aktivira« s pomočjo termalne vode švicarskega izvora in se poveže z grenko soljo in skrbno izbranimi rastlinskimi sestavinami, tj. s pomirjevalnimi eteričnimi olji smilja, kafrovca in elemija ter z zaščitnimi izvlečki švicarske planike in šentjanževke.
Rezultat občutimo takoj: edinstvena učinkovitost, ki kožo hitro in močno pomiri.

Zakaj je tako posebno

Dovolj je, da jo samo enkrat uporabite, in spoznali boste edinstvenost njene značilne teksture fango kreme, zaradi katere se izdelek enostavno nanese in odstrani po določenem času. Že v tej fazi začne Krema termalni fango delovati za dobro počutje: obloga začne takoj sproščati svoje blagodejne lastnosti na kožo, ki jih lahko tako užije takoj, hrkati pa oddaja blage balzamične note, ki dajejo po naravi.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ