Novost Insect Spray

Za vso družino, proti komarjem in klopom

75 ml

Kako deluje

Losjon v spreju z delovanjem repelenta proti mrčesu, ki ga razpršimo in enakomerno porazdelimo po izpostavljeni koži obraza in telesa, da bi jo zaščitili pred napadi komarjev (navadnih, tigrastih in tropskih) in klopov kar do 8 ur.
Ker je učinkovit in ga koža dobro prenaša, je prijeten za nanos in se hitro vpija, je primeren za vso družino.

Kdaj se uporablja

Kadar koli, še posebej pa poleti, za odganjanje komarjev in klopov.
Idealen za odrasle in otroke od 1. leta starosti in tudi za nosečnice in doječe matere.

Sinergija narave na koži

Sestava izdelka je bila spomladi leta 2023 popolnoma prenovljena in ponuja dodatno izboljšano delovanje zaradi prisotnosti inovativne sestavine, ki je bila ustvarjena v laboratoriju in ima podobno strukturo kot majhna beljakovina, ki je naravno prisotna v številnih živilih, njena učinkovitost pri odganjanju mrčesa pa je podprta z zanesljivimi raziskavami.
Izdelek je še prijetnejši zaradi izvirnega vonja na osnovi eteričnih olj (med katerimi so olje nerolija, ylang ylanga, evkalipta in palmarose, ki sta poznana tudi po tem, da je njun vonj neprijeten za mrčes).

Zakaj je tako posebno

Osrednja sestavina je prisotna v visoki koncentraciji (tj. v 20 %) za zagotavljanje močnega delovanja repelenta širokega spektra proti mrčesu in z dolgotrajnim učinkom.
Vse to v znamenju popolnega spoštovanja do kože, tudi občutljive otroške, in največje prijetnosti in praktičnosti uporabe, saj se enostavno nanese, se takoj posuši in tako ponuja takojšnjo zaščito brez neprijetnega lepljivega občutka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ