Eucasol

Balzamična čistost, ki vabi k prijetnemu dihanju

50 ml

Kako deluje

Če ga razpršimo v vodo tople kopeli, podarja krepčilen občutek, pri čemer sprošča močno balzamičen in dolgotrajen vonj zaradi prisotnosti mešanice skrbno izbranih eteričnih olj.

Kdaj se uporablja

Posebej pozimi, ker sprošča blagodejne balzamične note, ki so tem obdobju še posebej priporočljive, saj veliko časa preživimo v zaprtih prostorih in obkroženi z veliko ljudmi. Prija pa v vseh letnih časih, saj vzbuja čisto in sveže vzdušje, ki dobro dene tudi v bolj milem vremenu.
Z blagodejnimi lastnostmi skrbno izbranih naravnih sestavin je nepogrešljiv za ljubitelje majhnih ritualov, ki dodajo vrednost vsakodnevnim stvarem, kot sta kopel ali kopel za noge.

Sinergija narave na koži

Sodi med ikonične izdelke Justovega švicarskega laboratorija in je vedno na zmagovalnem odru najbolj prodajanih izdelkov: edinstven sprej, ki sprošča vso balzamično svežino gozda, v kateri lahko zadihamo s polnimi pljuči.
Njegova skrivnost? Izvirna kombinacija 8 skrbno izbranih eteričnih olj (evkalipta, planinskega bora, rdečega bora, smreke, brina, nageljnovih žbic, rožmarina in njivske mete) v popolni sinergiji, ki na intenziven način takoj sprosti občutek čiščenja in poživljanja.

Zakaj je tako posebno

V osrčje sestave Justov laboratorij postavlja eterično olje, pridobljeno iz listov evkalipta, zelo bogate sestavine s funkcionalnimi snovmi, kot je evkaliptol, in cenjenje zaradi balzamičnega delovanja in globokega olajšanja, ki ga ima za naš nos. Poleg tega vonj evkalipta prispeva h krepčilnemu učinku, koristnemu za splošno dobro počutje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ