Nova formula Balzam za ustnice

Za vsak dan bolje zaščitene in mehkejše ustnice

2×10 ml

Kako deluje

Specifična balzam za ustnice, ki jih nahrani in temeljito obnovi, s tem pa naredi bolj mehke in žametne.
S svojo sestavo, obogateno z zaščitnimi, pomirjevalnimi in krepčilnimi naravnimi sestavinami, ob vsakodnevni uporabi ustnicam podarja dobro počutje in lepoto kadar koli v letu.

Kdaj se uporablja

Za vso družino, kadar koli potrebujemo kanček zaščite za ustnice, posebej če so te suhe in razpokane.
Priporočljiv za zaščito ustnic tako pred neprijetnostmi zime kot vremenskimi izzivi poletja.
Uporaben tudi za ustnice, nagnjene k pogostemu pojavu ustnega herpesa.

Sinergija narave na koži

V središču njegove sestave sta sinergija izvlečkov (ognjiča, ameriškega slamnika, črnoglavke in melise) in bogata osnova iz olj, masel in voska rastlinskega izvora, ki učinkovito obnavljata k suhosti nagnjeno kožo ustnic.
Poleg tega je zaradi visoke vsebnosti naravnih sestavin, ki ščitijo in so, kot na primer navadna črnoglavka, poznane po podarjanju olajšanja in protimikrobskem delovanju, idealen v primeru vplivov iz okolja, kot so mraz, veter in sonce, pa tudi kot odlična kozmetična podpora, če so naše ustnice nagnjene k pojavu herpesa.

Zakaj je tako posebno

V letu 2022 je Justov laboratorij prenovil njegovo uveljavljeno sestavo za dobro počutje ustnic s posebnim poudarkom na teksturi, ki je sedaj bolj kremna in nežno mehča in tako ustnicam podarja prijetno zaščito brez lepljivega in mastnega občutka. Na ta način je izdelek še prijetnejši za vse uporabnike kadar koli v letu.
Poleg tega nov svež in mentolast vonj z notami kokosa in vanilje vabi k pogosti rabi in je nekaj najboljšega za pomiritev pordelih ali razdraženih ustnic.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ