Čistilni tonik za obraz

Čistoča in ravnovesje za nečisto kožo

250 ml

Kako deluje

Izdelek s ciljanim čistilnim delovanjem za mastno in nečisto kožo, saj pomaga zoževati pore, preprečevati in blažiti masten lesk in videz morebitnih nepravilnosti.
Je idealen kot dopolnilo vsakodnevne lepotne rutine za kožo v ravnovesju, ovito v prijeten občutek svežine.

Kdaj se uporablja

Za moške in ženske z nečisto kožo (mešano ali mastno) in k aknam nagnjeno kožo.
Primeren za vse starosti in idealen za mlado kožo, kot je koža najstnikov, še posebej če je ta nagnjena k aknam in ogrcem.
Priljubljen za dopolnitev vsakodnevnega čiščenje obraza, pa tudi kot hitra pomoč, ko smo na primer zdoma, če koža dobi tisti neprijeten masten lesk.
Za obraz in druge predele telesa, nagnjene k pojavu nečistoč, kot so ramena in hrbet.

Sinergija narave na koži

V središču njegove sestave je skrbno izbrana sestavina: izvleček, pridobljen iz skorje bele vrbe, bogate s funkcionalnimi snovmi, ki pripomorejo k dobremu čistilnemu delovanju, zaradi protibakterijskih lastnosti in sposobnosti uravnavanja sebuma ter pomirjevalnega in gladilnega učinka.
Učinek izvlečka je oplemeniten s kombinacijo z vodo virginskega nepozebnika, ki ščiti in pomirja, tako da zožuje pore, in z izvlečkom ameriškega slamnika, poznanega po pomirjevalnem in krepčilnem delovanju na imunski sistem kože, prisotni pa so še številni drugi izvlečki z zaščitnim učinkom.
Popolna sinergija, ki izdelek naredi zelo učinkovit za bolj čisto in gladko kožo, enakomerno in brez rdečice in mastnega leska, hkrati pa zelo spoštljiv do fiziologije kože.

Zakaj je tako posebno

Laboratorij je izbral kozmetično obliko, ki je najprimernejša za izpostavljanje funkcije izdelka, tj. lahek in svež losjon na vodni in alkoholni osnovi, katerega čistilni učinek koža dobro prenaša zaradi visoke vsebnosti pomirjevalnih in zaščitnih rastlinskih izvlečkov in dodatka derivata naravnega vlažilnega faktorja kože, snovi, ki je naravno prisotna v koži in jo pomaga ohranjati ustrezno navlaženo in v ravnovesju.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ