Olje za nego in regeneracijo

Prenovljena koža v primeru brazgotin in strij

40 ml

Kako deluje

Oblikovano je posebej za predele kože, kjer so prisotne brazgotine in strije, saj kožo podpira pri njenem naravnem procesu obnavljanja.
Ker nudi dobro kozmetično podporo pri tem procesu, pomaga že po prvih uporabah koži povrniti mehkost in prožnost, saj preprečuje nastajanje nepravilnosti in postopoma izboljša njen videz, če so te že prisotne.

Kdaj se uporablja

Za kožo s prisotnimi brazgotinami, ki so posledica na primer majhnih nezgod, kirurških posegov, kožnih neprijetnosti, kot so akne.
V primeru strij, ki so se pojavile z nosečnostjo ali nenadnimi spremembami telesne teže.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava, ki je izjemno bogata z izvrstnimi sestavinami s ciljanim delovanjem, je oblikovana na osnovi rastlinskih olj (kot je olje opuncije, ki je med najbolj dragocenimi na svetu) z visoko vsebnostjo bistvenih maščobnih kislin, dodan pa je še močno pomirjevalen rastlinski kompleks z oljema črnega ribeza in sončnice in izvlečkoma cardiospermuma in rožmarina.
Kombinacija, ustvarjena z namenom podarjanja prožnosti in čvrstosti koži, tako da lajša občutek neprijetnosti ali srbenja in dan za dnem pripomore k izboljšanju njenega videza.

Zakaj je tako posebno

Olje za nego in regeneracijo združuje klinično potrjeno učinkovitost* z všečnostjo s strani uporabnikov, ki presega 92 %, z izjemno prijetnostjo uporabe: njegova tekoča oljnata tekstura ne masti in ima blag in sladek vonj.
Poleg tega je pakiranje izdelka v tubi z dozatorjem za štetje kapljic, ki omogoča ciljan in koncentriran nanos, praktično in kompaktno, idealno za prenašanje in zagotavljanje redne uporabe.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 40 oseb s prisotnimi svežimi znamenji, od katerih 20 s strijami in 20 z brazgotinami, ki so izdelek uporabljale zjutraj in zvečer na prizadetih predelih 2 meseca. Rezultati temeljijo na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni, medicinski in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ