Cardiospermum
halicacabum
Just-lamelloderm-Lamelloderm-gel-za-prhanje

Lamelloderm gel za prhanje

Izjemno nežno čiščenje za najbolj občutljivo kožo

200 ml

Kako deluje

Očisti suho in občutljivo kožo in pri tem poskrbi za njeno posebno potrebo po vlaženju.
Je bogat s pomirjevalnimi in zaščitnimi sestavinami in pomaga preprečevati in blažiti vnetja, tudi ko je koža med prhanjem izpostavljena pod vplivom vode.
Gel nanesemo na kožo z rahlo masažo in takoj bomo občutili njegov učinek: ker pripomore k vzpostavljanju njenega naravnega stanja, kožo ohranja mehko in navlaženo med in po prhanju.

Kdaj se uporablja

Za zelo občutljivo in torej zahtevno kožo, na primer zelo suho kožo, ki je nagnjena k vnetjem, kožo, ki je nagnjena k preobčutljivosti in alergijam ter neprijetnostim, kot so dermatitis, ekcemi in luskavica.
Ko koža »iztiri« zaradi vpliva določenih dejavnikov iz okolja ali načina življenja, kot so onesnaženost ali stresna obdobja.

Sinergija narave na koži

V osrčju izdelka izstopajo naravne sestavine z nepogrešljivimi blagodejnimi lastnostmi za kožo »v izrednem stanju«: to so še posebej semena tropske rastline cardiospermum, ki na koži delujejo močno blažilno in ji povrnejo ravnovesje, v kombinaciji z korenino sladkega korena, bogatega s pomirjevalnimi in zaščitnimi učinki in z izjemno nežnimi čistilnimi snovmi, pridobljenimi iz kokosovega olja.
Poleg tega je brez dodanih parfumov in s tem še bolj koži prijazen.

Zakaj je tako posebno

S svojo posebno kremno teksturo Lamelloderm gel za prhanje oblikuje lahko peno, ki je tako blaga, da je prijetna tudi za vneto in razdraženo kožo.
Lahko se torej uporablja tudi v primeru preobčutljive kože, saj ta med prhanjem prejme vse blagodejne lastnosti izbranih sestavin, s tem pa kožo takoj navlaži in zaščiti.
Njegova učinkovitost je potrjena z ustreznim testom*: zagotavlja nežno čiščenje in bolj mehko kožo (pri 100 % udeležencih testiranja), »neopisljiv občutek mehkosti« (pri 97 %) in zmanjšanje občutke srbečice (pri 76 %).

* Dermatološko testiranje, opravljeno na vzorcu 30 oseb z zelo občutljivo ali atopično kožo, v nekaterih primerih alergično na parfume, ki so izdelek uporabljale 1 mesec. Rezultati temeljijo na 2 vrstah ocen, in sicer instrumentalni in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ