Cardiospermum
halicacabum
Just-lamelloderm-lamelloderm-krema

Lamelloderm krema

Posebna lamelna sestava za najbolj občutljivo kožo

100 ml

Kako deluje

Vlaži, pomirja in krepi občutljivo, suho in k alergijam in preobčutljivosti nagnjeno kožo.

Je učinkovita kozmetična podpora v primeru kožnih neprijetnosti, kot so ekcemi, dermatitis ali luskavica.

Zaradi specifične lamelne sestave in bogate vsebnosti močno hranilnih in pomirjevalnih sestavin ter izjemne prijaznosti koži podarja takojšnje olajšanje in občutek povrnjene mehkosti.

Ker podpira vlaženje in zaščito ošibljene kožne bariere, blaži razpokano, hrapavo in pordelo kožo ter pomaga v primeru občutka pikanja in srbenja: z redno uporabo kožo vlaži, ščiti in prijetno pomirja, s čimer ji zagotavlja pravo ravnovesje.

Kdaj se uporablja

Za zelo občutljivo in torej zahtevno kožo, na primer zelo suho kožo, ki je nagnjena k vnetjem, kožo, ki je nagnjena k preobčutljivosti in alergijam ter neprijetnostim, kot so dermatitis, ekcemi in luskavica.
Ko koža »iztiri« zaradi vpliva določenih dejavnikov iz okolja ali načina življenja, kot so onesnaženost ali stresna obdobja.

Sinergija narave na koži

V osrčju izdelka izstopajo naravne sestavine z nepogrešljivimi blagodejnimi lastnostmi za kožo »v izrednem stanju«: to so še posebej semena tropske rastline cardiospermum, ki na koži delujejo močno blažilno in ji povrnejo ravnovesje, v kombinaciji z korenino sladkega korena, bogatega s pomirjevalnimi in zaščitnimi učinki in z bogato osnovo iz hranilnih rastlinskih olj, kot so olje argana, jojobe in navadne črnike.
Poleg tega je brez dodanih parfumov in s tem še bolj koži prijazna.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij je izbral specifično tehnologijo oblikovanja sestav, imenovano »lamelna«, saj kremo sestavlja vrsta stisnjenih lamel, ki posnemajo vrhnji sloj kože.
Zaradi te značilnosti je krema posebej primerna kožo, ki je najbolj občutljiva in se lušči: v tem primeru je kožna bariera namreč ošibljena, s tem pa zmanjšana njena zaščitna funkcija, kar povzroča izsušitev in suhost in posledično razdraženost.
Lamelloderm krema je zelo kompatibilna s kožo: njene lamele se zlahka vključijo med plasti, ki sestavljajo kožno vrhnjico, s tem pa jo naredijo čvrsto in okrepijo.
Zaradi lamelne tehnologije in skrbne izbire sestavin Lamelloderm krema hitro in bolj dolgotrajno vlaži kožo, jo varuje pred izsušitvijo in vzpostavlja ravnovesje bolje kot klasična vlažilna krema.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 19 oseb s suho ali zelo suho kožo na predelu nog, ki so izdelek uporabljale 2 tedna. Rezultati temeljijo na 2 vrstah ocen, in sicer objektivni in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ