Novost Lifting Fluid Décolleté

Za bolj čvrst in preoblikovan dekolte

100 ml

Kako deluje

Pomaga povrniti tonus in oporo koži na predelu prsi in dekolteja in ga preoblikuje.
Njegova koncentrirana sestava, oblikovana za boj proti povešanju kože na predelih, nagnjene k naravnemu povešanju, učvrščuje in podarja prožnost koži, s tem pa postopoma povrne harmonično obliko.

Kdaj se uporablja

Za vse ženske, ki želijo ohranjati in si povrniti lepoto ženskih oblin.
Še posebej takrat, ko je koža na predelu prsi in dekolteja izpostavljena naravnemu povešanju, in sicer zaradi starosti, večjih sprememb teže, kot posledica posebnih hormonalnih stanj, kot sta nosečnost in dojenje, ali preprosto glede na fizionomijo in držo posameznice.

Sinergija narave na koži

Zelo koncentrirana in ciljana sestava za specifičen predel telesa, kateremu je namenjena, je osnovana na kompleksu dveh alg, katerih sinergija je še dodatno povečana z minerali bogato termalno vodo iz Bad Zurzacha: to sta zelena alga spirulina, ki podarja minerale in deluje kot antioksidant, in rjava alga Alaria esculenta, ki spodbuja naravno proizvajanje kolagena za učinek učvrščevanja in podarjanja vitalnosti koži.
Poleg tega je Just dodal kompleks sestavin, ki kožo nahranijo in ji podarjajo prožnost, kot sta muškatna vrtnica in avokado, za takoj bolj gladko in čvrsto kožo.

Zakaj je tako posebno

Desetletja izkušenj, neprestana prizadevanja k raziskovanju in napredna tehnologija njegovega švicarskega laboratorija so Justu omogočili izdelavo edinstvenega in izvirnega izdelka, ki temelji na inovativni kombinaciji koncentriranih aktivnih sestavin in njihovi popolni sinergiji z drugimi izbranimi sestavinami.
Njegovo učinkovitost potrjuje klinično instrumentalna študija*: po samo dveh mesecih rednega nanosa in po vidnih rezultatih že po prvem mesecu uporabe 100 % udeleženk v študiji vidi svojo kožo bolj gladko in skoraj vse tudi bolj čvrsto, prožno, »podprto«. Poleg tega skoraj 9 od 10 žensk opaža zmanjšanje videza gub na predelu dekolteja.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem inštitutu na vzorcu 25 žensk, ki so izdelek uporabljale zjutraj in zvečer 2 meseca. Rezultati temeljijo na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni, medicinski, subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ