Shaping Body Fluid

Ciljano delovanje na problematične predele telesa za preoblikovano postavo

200 ml

Kako deluje

Deluje ciljano, podarja tonus in učvrščuje predele kože, kjer so vidne estetske nepravilnosti celulita in maščobne blazinice.
Priporoča se reden nanos zjutraj in zvečer, zadostuje ga majhna količina na kritičnih predelih za močno delovanje: z redno, vsakodnevno uporabo pomaga povrniti in ohranjati preoblikovano postavo ter gladko in čvrsto kožo.

Kdaj se uporablja

Ko potrebujemo dobro kozmetično podporo pri preoblikovanju oblike telesa, ki pripomore k boju s kožnimi nepravilnostmi.
Ko si želimo povrniti boljšo formo z udarnim tretmajem proti celulitu*, seveda v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in telesno aktivnostjo.
Ko želimo svojemu telesu nameniti nego proti staranju za bolj čvrsto in prožno kožo, tako da ublažimo naravno povešanje kože, povezano s starostjo.
Za preventivno lepotno rutino, primerno tudi za mlado kožo.

Sinergija narave na koži

Njegova izjemno koncentrirana sestava je bogata z naravnimi sestavinami, ki pomagajo odvajati vodo, blažiti videz maščobnih blazinic in učvrstiti kožo.
V središču njegove učinkovitosti je kombinacija dveh izjemnih vrst alg: to sta zelena alga spirulina, ki z visoko vsebnostjo mineralov in vitaminov podpira vitalnost kože in izboljša njen videz, ter rdeča alga, imenovana Jania rubens. Ta redka in dragocena sestavina, katere Just ohranja obstoj, tako da jo prideluje v laboratorijih, kjer se poustvarja njeno naravno okolje, deluje celostno na dva načina: preprečuje in blaži kopičenje maščob in podpira proizvodnjo kolagena za s tonusom bogato in čvrsto kožo.
Njuno delovanje se »aktivira« z izjemno čisto, švicarsko termalno vodo iz Bad Zurzacha, ki je bogata z oligoelementi, še dodatno pa ga podpira kofein za še hitrejše in učinkovitejše preoblikovanje in učvrščevanje.

Zakaj je tako posebno

Inovativna kombinacija alg in termalne vode se najbolje razvija s kozmetološko znanostjo, katere Just je zelo dober poznavalec.
Ta mešanica je namreč shranjena v liposome, strukture rastlinskega izvora, ki jih Just v tem primeru uporablja zaradi njihove sposobnosti zaščite in počasnega sproščanja naravnih funkcionalnih snovi v globlje plasti kože, s tem pa pripomore k podaljšanemu in ciljanemu delovanju: na ta način je koža lahko deležna »udarnega delovanja« na predelih s celulitom.
Posebna klinično instrumentalna študija dokazuje njegovo učinkovitost: bolj prožna in čvrsta koža na kritičnih predelih, izboljšanje videza »pomarančne kože« in zmanjšanje obsega bokov in pasu celo do ene konfekcijske številke.
Končni rezultat testa potrjuje cilj, ki je »preoblikovana postava«: 100 % udeleženkam se zdi koža bolj gladka in 8 od 10 žensk ugotavlja vidno izboljšanje na predelih, kjer se pojavljajo estetske nepravilnosti celulita.

* kozmetična pomoč v boju z estetskimi nepravilnostmi celulita na koži

**Klinična študija, opravljena v zunanjem inštitutu na vzorcu 25 žensk z estetskimi nepravilnostmi celulita na koži in nakopičeno maščobo, ki so izdelek uporabljale zjutraj in zvečer 2 meseca. Rezultati temeljijo na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni, medicinski, subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ