27 septembra 2023

Nova regeneracija kože na obrazu

Kakšna je koža na vašem obrazu?

 

Kaj potrebuje, da je videti lepa in mladostna? Odgovor je odvisen od številnih dejavnikov, ki vplivajo na videz kože, tako notranjih (kot so starost, zdravje ali družinske predispozicije) kot zunanjih (kot so okoljski pogoji ali način življenja).

just-nova-regeneracija-koze-na-obrazu

Vendar pa v vseh starostnih obdobjih obstaja temeljna potreba po…

… regeneraciji, zelo pomembnem naravnem procesu za ohranjanje zdravega in svežega videza.

Just podpira naravno regeneracijo kože s svojimi formulami Vital Just: inovativna kozmetika, ki temelji na švicarskih rastlinah z močnim učinkom proti znakom staranja, planika in alpska vrtnica, združeni z drugimi sestavinami ob upoštevanju stroge znanstvene metode.

Prvi korak je čiščenje…

 

da ohranite kožo na obrazu v najboljšem stanju.

Vital Just čistilna krema je idealna formula z izpiranjem za suho in zahtevno kožo, ki vsebuje čistilne snovi rastlinskega izvora ter zaščitne in pomirjujoče sestavine (izvleček planike in vodo alpske vrtnice).

Na koži je prijetno kremasta, nase veže nečistoče, kožo nahrani in jo zaščiti pred izsušitvijo.

Nova regeneracija kože na obrazu-Cleaning cream
Nova regeneracija kože na obrazu-day cream

Čez dan…

Dnevna krema je ekskluzivna formula proti znakom staranja, ki izpolnjuje potrebe kože po krepitvi in zaščiti pred zunanjimi vplivi.

S planiko in alpsko vrtnico, vitaminom C in sončnimi filtri spodbuja naravno obnavljanje kože, saj deluje na povrhnjico, njeno najbolj zunanjo plast.

Kožo vsakodnevno ščiti, krepi in obnavlja ter preprečuje in zmanjšuje znake staranja. Tako je koža videti bolj gladka, čvrsta in napeta.

Ponoči…

Nočna krema je inovativna formula proti znakom staranja, zasnovana za naravno nočno obnavljanje kože.

S planiko in alpsko vrtnico (njuni izvlečki spodbujajo regeneracijo usnjice, srednje plasti kože), vitaminom C in divjo sivko spodbuja sproščanje kože med počitkom in podpira proces obnove.

Ko se zbudite, je koža na obrazu bolj čvrsta, napeta in z bolj gladkimi potezami.

Nova regeneracija kože na obrazu-night cream
just-nova-regeneracija-koze-na-obrazu-2

Potrjena učinkovitost

Učinek kombinirane uporabe Dnevne kreme in Nočne kreme potrjuje klinični test: že po enem mesecu uporabe je na koži manj globokih gub (-11 %), koža je bolj gladka (+8 %) in napeta (6 %), kar skoraj vse stranke zaznavajo kot bolj gladek (100 % sodelujočih), bolj prožen in bolj zdrav videz kože na obrazu (95 %)*.

* Klinična študija kombinirane uporabe Dnevne kreme in Nočne kreme, izvedena v neodvisnem inštitutu pri 20 prostovoljkah, katerih koža je kazala znake staranje in je bila brez tonusa, ki so 28 dni kombinirano uporabljale oba izdelka. Rezultati (povprečne vrednosti) temeljijo na dveh vrstah ocenjevanja: instrumentalnem in subjektivnem s samoocenjevalnimi testi.

Ste videli kakšne izjemne priložnosti?

 

Zdaj pokličite svojega svetovalca, da izveste, kako do njih/h5>

KONTAKTIRAJ NAS