15 novembra 2023

Sijoč dom v le nekaj korakih

Imate tudi vi radi čist dom v kratkem času?

Torej vam bodo zagotovo všeč izdelki za dom Just! Ti predstavljajo popolno rešitev za tiste, ki si želijo odličnih rezultatov kratkem času: z njihovo pomočjo boste lahko namreč v le nekaj korakih ponovno uživali v zanesljivo čistem, zaščitenem in prijetnem domu.

Še ena briljantna ideja švicarskega ustanovitelja podjetja Just, Ulricha Jüstricha: ne le kozmetični izdelki, pač pa tudi izdelki za čiščenje doma pripomorejo k našemu dobremu počutju, če so enostavni za uporabo in za čiščenje z njimi ne porabimo veliko časa, s čimer zagotavljajo učinek brez napora!  .

Consigli-NR

Že v svojem imenu nosi obljubo: NR Plus univerzalno čistilo je večnamensko čistilo za številne pralne površine, tkanine in posodo.

Je zelo učinkovito že v majhnih količinah, saj je visoko koncentrirano zaradi uspele kombinacije čistilnih snovi rastlinskega izvora.
Poleg tega je med uporabo nežno do kože z vsebnostjo rastlinskih izvlečkov in prijazno do narave, saj je hitro biorazgradljivo in predstavlja nizko tveganje za vodno okolje.

Videli boste, da ga zadostuje v vodi razredčena kapljica za odlične rezultate v vseh prostorih vašega doma, pa tudi za okna, preproge, steklene površine …  


Poleg tega vam bo vaša svetovalka lahko priporočila tudi kombinacijo z najprimernejšimi eteričnimi olji Just: dodatek par kapljic eteričnega olja ne pomaga le k širjenju prijetnega vonja, pač pa tudi k dodatnemu zaščitnemu delovanju za še bolj intenzivno in dolgotrajno dobro počutje.

Consigli-Just-Una-casa-splendente-in-pochi-gesti-2
Consigli-Wood-balm

Med površinami našega doma si lesene zaslužijo posebne pozornosti in zanje je tu Balzam za les.

Kot že samo ime izdelka pove, ta izdelek kot pravi balzam neguje leseno pohištvo, tla, okvirje s ciljanim čistilnim in zaščitnim delovanjem, ki poživi njihovo naravno lepoto.

Izdelek na osnovi čebeljega voska in oljne repice je obogaten z eteričnim oljem cemprina, ki mu podarja značilno balzamično noto, ki odlično oplemeniti pohištvo in ostale lesene površine.

Ste videli kakšne izjemne priložnosti?

 

Zdaj pokličite svojega svetovalca, da izveste, kako do njih/h5>

KONTAKTIRAJ NAS