Nova formula Pedibon dezodorant za stopala

Sprej za sveža in dišeča stopala v formi

75 ml

Kako deluje

Učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave in odišavi kožo stopal, saj ščiti pred pojavom neprijetnega vonja in pripomore k pravilnemu dihanju kože.
Osveži in okrepi utrujena in pregreta stopala in jim podarja takojšnje in dolgotrajno olajšanje.
Po vsaki uporabi kožo naredi mehko in ji povrne ravnovesje, jo ovije v prijetne sveže note ter še dodatno zaščiti pred vplivi dejavnikov iz okolja s protimikrobskim učinkom vsebovanih eteričnih olj.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, zlasti zjutraj in zvečer, saj idealno dopolni čiščenje.
Primeren je kadar koli za krepčilen občutek utrujenim stopalom, posebej za tiste, ki so veliko na nogah.
Nepogrešljiv za tiste, ki vedno nosijo zaprte čevlje in redne obiskovalce prostorov, kjer je koža stopal bolj izpostavljena napadom mikrobov, kot so telovadnice, savne, bazeni in plaže.

Sinergija narave na koži

Ni le preprost dezodorant za stopala, pač pa odličen kozmetični zaveznik za pomoč pri uravnavanju potenja, saj preprečuje in blaži nastajanje neprijetnega vonja: to omogoča njegova sestava, obogatena z naravnimi sestavinami, ki zožujejo pore, kot je izvleček hrasta, in delujejo protibakterijsko, kot je kompleks proti neprijetnemu vonju z izvlečkom žajblja in drugimi snovmi naravnega izvora.
Zaščitno delovanje teh sestavin, koristno proti napadom zunanjih dejavnikov, kot so glivice in bakterije, še dodatno podpira sinergija z izvlečkom bradovca in z mešanico eteričnih olj, med katerimi so olje žajblja, litsee cubebe in palmarose.
Poleg tega bogata vsebnost eteričnih olj, ki osvežujejo (olje poprove mete in klasaste mete ter njunih derivatov, kot je mentol) in poživljajo kožno mikrocirkulacijo vrhnjice (kot so olja rožmarina, limone in citronele), kožo poživlja in ji podarja občutek takojšnje in dolgotrajne svežine.

Zakaj je tako posebno

Justov švicarski laboratorij je junija leta 2022 predstavil popolnoma prenovljeno sestavo spreja Pedibon, ki jo je priredil v skladu z novejšimi inovacijami na področju naravne kozmetike, seveda ob upoštevanju skozi leta doseženega uspeha.
Novi Pedibon dosega optimalne rezultate, tako pravi klinična študija*, ki potrjuje njegovo učinkovitost, saj ščiti pred nastajanjem neprijetnega vonja 24 ur. Poleg tega vzorec udeležencev testiranja občuti, da so stopala zaščitena pred neprijetnim vonjem (100 %), potrjuje učinek takojšnje (100 %) in dolgotrajne svežine (90 %) in svoja stopala občuti mehka in negovana (100 %).

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 20 prostovoljcev, ki so izdelek uporabljali 7 dni, in temelji na dveh vrstah ocen, in sicer na klinični oceni, ki so jo opravili strokovnjaki za oceno kakovosti in intenzivnosti kožnega vonja, in subjektivni oceni, tj. občutku učinkovitosti s strani prostovoljcev v smislu učinka na koži, opravljeni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ