Pedicream krema za noge

Neprekosljiva mehkost za stopala

100 ml

Kako deluje

Kožo stopal izjemno mehča in ji hitro povrne mehkost in vlago.
S svojo bogato vsebnostjo hranilnih rastlinskih olj intenzivno zmehča kožo in preprečuje razpoke, trdo kožo in otiščance ter jo zaščiti na mestih, kjer se na splošno radi pojavijo otiščanci in žulji.
Je prijetna za nanos z masažo, podarja takojšen občutek globokega olajšanja, obnavljanja in poživljanja, ki se nam pomaga »postaviti na noge«.

Kdaj se uporablja

Vsak dan nanesemo na čista in suha stopala za povrnitev in ohranjanje kože v formi: je idealna kot večerna obloga, s pomočjo katere se zjutraj zbudimo s svežimi in izjemno mehkimi stopali.
Za tiste, ki veliko časa preživijo na nogah, pa tudi tiste, ki cel dan ohranjajo isto držo, na primer za pisalno mizo.
Vsakič ko potrebujemo pomoč na najbolj suhih predelih kože, kot so pete, ali ob prisotnosti žuljev in otiščancev: za majhen oreh Pedicream kreme za noge na koži oblikuje »blazinico« s takojšnjimi blagodejnimi učinki.
Za kanček blaženja v primeru manjših kožnih vnetij.
Priporočljiva tudi v primeru posebej suhe kože na drugih predelih telesa, na primer na rokah in kolenih.

Sinergija narave na koži

Ta izdelek mojstrsko izraža dediščino Justovega švicarskega znanja, zaradi česar je nenadomestljiv za številne ljudi po vsem svetu: izvirna, bogata in prefinjeno ustvarjena sinergija izbranih sestavin Pedicream kreme za noge pripomore k povrnitvi dobrega počutja kože že po enem samem nanosu.
Njena osnova iz hranilnih rastlinskih olj, ki kožo ščiti pred suhostjo in izsušitvijo, je obogatena s številnimi pomirjevalnimi rastlinskimi izvlečki (arnike, kamilice, slezenovca, šentjanževke in rmana) in mešanico eteričnih olj s poživljajočim učinkom, med katerimi je na primer olje žajblja, poznano po svojem čistilnem delovanju in učinku dezodoranta. Poleg tega dodatek maščobne kisline omega 6 in vitamina A podpira naravno regeneracijo kože.
Rezultat je brez primere: mehkost, olajšanje, lahkost in zaščita kože stopal, blagodejni učinki, ki pripomorejo k občutku povrnjenega splošnega dobrega počutja.

Zakaj je tako posebno

Ne le običajna krema za noge, pač pa pravi tretma za popolno dobro počutje kože: ta legendarna »pionirka« na področju fitokozmetike, namenjena temu delu telesa, je skozi leta naletela na tako odobravanje med uporabniki zaradi edinstvene učinkovitosti, da ostaja še danes zvesta svoji izvirni sestavi.
Pedicream kremo za noge z ostalimi kremami z aktivnim delovanjem na koži povezuje navdih na galensko filozofijo oblikovanja sestav, ki se osredotoča na kombinacijo izbranih zdravilnih rastlin in osnove z močnim mehčalnim učinkom, ki ščiti vsebovana eterična olja: tako je bogata in polna, idealna za počasno in dolgotrajno sproščanje svojih blagodejnih lastnosti.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ