Hamamelis
virginiana
Just-losjoni-za-telo-balzam-za-telo

Losjoni za telo

Balzam za telo

Svežina in blagodejnost na koži

250 ml

Kako deluje

Priročen, lahek losjon, ki se hitro vpija in je izjemno bogat z rastlinskimi izvlečki, pomirja in osvežuje kožo.
Zaradi vsebovanih izbranih sestavin, kot sta arnika in virginski nepozebnik, kožo prijetno poživlja in krepi.
Velja ga imeti vedno s seboj, saj povrne sveže olajšanje, s tem pa celo telo ovije v občutek takojšnjega dobrega počutja.

Kdaj se uporablja

Nepogrešljiv poleti, kadar koli preko dneva, ko občutimo potrebo po občutku blagodejne svežine.
Zaradi številnosti njegovih naravnih sestavin raznovrstnih blagodejnih lastnosti je Balzam za telo izjemno večnamenski izdelek: tako na primer s svojimi sestavinami, ki pomirjajo, obnavljajo in osvežujejo, podarja olajšanje pregreti koži po sončenju, v primeru vročinskih oblivov, po telesni aktivnosti.
Poleg tega je zaradi osvežilnega učinka ter pomirjevalnih in blažilnih lastnosti vsebovanih izvlečkov, kot je arnika, uporaben tudi v primeru pikov žuželk.
Primeren je tudi za podarjanje olajšanja koži na predelu udarnine, izvina in mišičnega natega.

Sinergija narave na koži

Njegova bogata kombinacija rastlinskih izvlečkov hitro povrne dobro počutje zaradi blagodejnih lastnosti rastlin, ki kožo pomirjajo (kamilica, melisa, slez, rman) in spodbujajo kožno mikrocirkulacijo vrhnjice (arnika in virginski nepozebnik).
Z dodatkom sestavin z osvežilnim in krepčilnim učinkom, kot sta šentjanževka in žajbelj, in sestavin z učinkom obnavljanja, kot je ekološko pridelana planika strogo švicarskega izvora, je eden od »obveznih« izdelkov Just za poletne dni in vsakič ko nas daje občutek toplote in utrujenosti, kot na primer ob ukvarjanju s športom.

Zakaj je tako posebno

Njegova alkoholna osnova se do potankosti poveže s številnimi izvlečki: tekoča sestava, ki se enostavno nanese in hitro vpije, je idealna za doseganje značilnega učinka tonusa in svežine.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ