Prunus
amygdalum
dulcis
Just-losjoni-za-telo-losjon-za-nego-mandelj

Losjoni za telo

Nova formula Losjon za nego Mandelj

Za mehko in prožno kožo telesa

250 ml

Kako deluje

Kožo telesa ohranja gladko in mehko, saj jo močno nahrani in ji podarja prožnost.
Primeren je za vse vrste kože, zlasti za zelo suho kožo, prav zaradi njegovega izjemnega hranilnega učinka in bogate teksture.
Ima značilen vonj zaradi vsebnosti eteričnega olja grenkega mandlja.

Kdaj se uporablja

Vsakodnevno, primeren je za vso družino.
Predstavlja odlično podporo v primeru kože, nagnjene k izgubi prožnosti, kot na primer med nosečnostjo, raznimi shujševalnimi kurami in nenadnimi nihanji telesne teže.
Za tiste, ki se ukvarjajo s športom kot dodatna podpora tonusu kože.
Priljubljen tudi namesto izdelka po sončenju, saj močno mehča kožo.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava je na osnovi rastlinskih olj, posebej mandljevega olja, ki ga je Just izbral zaradi njegove bogate vsebnosti maščobnih kislin, ki pomagajo ohranjati celovitost kožne bariere, obogatena pa je še z drugimi sestavinami, tj. s kislinami omega 3, 6 in 9, ki prispevajo k čvrstosti kože, z vitaminom E z antioksidativnim učinkom in vitaminom A, ki podpira naravno obnavljanje kože.

Zakaj je tako posebno

Leta 2022 je Justov laboratorij prenovil njegovo legendarno sestavo, ki je sedaj še prijetnejša za uporabo in se še hitreje vpija in je tako prijetna za uporabo v vseh letnih časih in vremenskih pogojih.
Njegova učinkovitost je tudi klinično testirana*: že po 2 tednih uporabe je koža bolje navlažena, bolj prožna in bolj čvrsta.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 20 prostovoljcev, z instrumentalnim merjenjem navlaženosti, prožnosti in stopnje TEWL (Trans Epidermal Water Loss – transepidermalna izguba vode) po 15 in 45 dneh uporabe.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ