Rosmarinus
officinalis
Just-losjoni-za-telo-olje-za-kozo

Losjoni za telo

Olje za kožo

Prožna in sijoča koža po masaži

125 ml

Kako deluje

Koncentrirana mešanica izvrstnih rastlinskih olj, obogatena z izvlečki in vitamini, posebej priporočljiva v primeru suhe kože, kožo telesa ohranja mehko in prožno ter jo ščiti, s čimer poudari njeno lepoto.
Je idealno za nanos z masažo celega telesa, se hitro vpija in ne masti.

Kdaj se uporablja

Redno, za bolj zdravo in lepo kožo.
Idealno za sprostilno masažo.
Posebej prija poleti, saj poudari in podaljša zagorelost, ker kožo nahrani in ji podarja sijaj in prožnost.
Poleg tega se zaradi mehčalnega učinka lahko uspešno uporablja tudi kot obloga za lase ter roke in nohte.

Sinergija narave na koži

Se močno razlikuje od običajih masažnih olj, saj je izjemno bogato z rastlinskimi olji in izvlečki, povezanimi z multivitaminskim kompleksom in obogatenimi z eteričnim oljem rožmarina.
Za njegov izjemen mehčalni učinek poskrbi mešanica olj pšeničnih kalčkov, mandlja, jojobe, avokada in koruze, ki skupaj z bistvenimi maščobnimi kislinami in kompleksom vitaminov z antioksidativnim učinkom (A, C in E)pripomore k obnavljanju in h krepitvi kožne bariere.
Kombinacija z raznimi pomirjevalnimi in zaščitnimi izvlečki (lipe, hmelja in šentjanževke) in snovmi, ki podpirajo kožno mikrocirkulacijo (kot je na primer eterično olje rožmarina), zagotavlja blagodejen občutek krepitve, poživljanja in dobrega počutja.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij je izbral in skrbno povezal številna rastlinska olja, ki so visoko kompatibilna s kožo in se tako lahko z njo zlijejo: prav zato jo Olje za kožo močno nahrani, pri tem pa se hitro vpije in ne masti.
Zaradi njegove »ravno prav oljnate« teksture je idealno kot osnova za masaže in še veliko več: z vsebnostjo krepčilnih sestavin povečuje učinek sproščanja napetosti, utrujenosti in zakrčenosti, na primer po ukvarjanju s športom.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ